Neler Yeni

iPhone 12 mini mi iPhone 11 mi?

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Evet herkes sormaya devam edecek gibi bunu :) O fiyatlardaki telefonları bir iki yıl içinde değiştirmem gerekebilir diye düşündüm ve bütçem olduğu için daha uzun vadeye yatırım yapmaya karar verdim.
Valla doğru karar vermişşin bence 3000 e aldığın telefon 2 yıla çöp olacaktı dediğin gibi.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Valla doğru karar vermişşin bence 3000 e aldığın telefon 2 yıla çöp olacaktı dediğin gibi.
Çöp olacaktı demiyorum da işimi görmeyecek belli ki. Bir de bir süredir araştırma yapıyorum artık araştırdıkça farklı modeller farklı öneriler geliyor. Her birinin ötekine bir konuda üstünlüğü olan telefonlar aklımda dönüp duruyor e böyle olunca artık insan araştırmaktan yoruluyor. Güncel (13 geldi gerçi ama) kaliteli bir markaya parasını verip en azından sağını solunu kurcalamadan kullanırım diye düşünüyorum.

(Evo)lution

80+ Bronze
Evet dostlar 2021'in ortasını geçtik. Telefonla ilgili açtığım konu sayısı her geçen zaman artıyor. Maalesef yapabilecek bir şey yok, ülkemizde fiyatlar çok yüksek olduğu için ne kadar araştırma yapsak az kalıyor. iPhone 12 mini mi iPhone 11 mi alınmalı sizce? Beklentilerimi zaten konularıma sürekli gelen birkaç kişi biliyor ancak yine de yazayım. Güzel kamera ve video performansı, günü çıkartan bir batarya. Ekran boyutu olarak takıntım yok zaten 5.1 inç çerçevesiz olduğu için yeterli olur diye düşünüyorum.

Aradaki fiyat farkını verip 12 mini mi almak mantıklı sizce?
bütçemiz 2.500-3500 civarından buralara geldi, artık bu ikisinden birini almak istiyorum :)
iPhone 12 Mini almanızı tavsiye ederim.

En İyi Cevap
1
İphone 11 kullanıyorum fakat 12mini daha iyi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
2021 yılı satış rekoru bazında bakarsak eğer, IPhone 11 bana göre daha mantıklı. IPhone 12 alınacaksa eğer, büyük olanını tercih ederim. Bana göre 11 ile 12 arasında dağlar yok. Neden fazla para vereyimki diye düşündürür sadece bunun dışında maceraya gerek yok 11 iyi. :)

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
2021 yılı satış rekoru bazında bakarsak eğer, IPhone 11 bana göre daha mantıklı. IPhone 12 alınacaksa eğer, büyük olanını tercih ederim. Bana göre 11 ile 12 arasında dağlar yok. Neden fazla para vereyimki diye düşündürür sadece bunun dışında maceraya gerek yok 11 iyi. :)
Çok bir fark yok ama teknoloji olarak fark var diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,989
Üyeler
164,938
Son üye
Blacksford
Top Bottom