Neler Yeni

iPhone 13 alacağım ios sisteme yeni geçiyorum ?

nousfurkan

80+ Bronze
iOS u ilk kez kullanacak ve alacağım bilmem gereken özellikle alırken dikkat etmem gereken neler var adaptörü ekstra alıyoruz bunu biliyorum
Kasko olayları nasıl oluyor internet üzerinden alacağım hepsiburada dan 27.5 k

Cegheyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Cengiz Turan
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim Android gibi serbest olamayacaksın onun dışında her şeyi ile birlikte ödeme alıyorlar diye biliyorum tabi adaptör kulaklık sende gene işine karışmak gibi olmasın Amazon da indirimler oluyor orayada bakmanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
iOS u ilk kez kullanacak ve alacağım bilmem gereken özellikle alırken dikkat etmem gereken neler var adaptörü ekstra alıyoruz bunu biliyorum
Kasko olayları nasıl oluyor internet üzerinden alacağım hepsiburada dan 27.5 k
4-5 senedir iphone 6s 16gb kullanıyordum tabii o telefonu benden önce kullananlar da vardı yine de taş gibi telefondu zaten bir daha androide geçmem imkansızdı 1 buçuk ay oldu iphone 13 128gb alalı valla devrim gibi oldu 25.5kya aldım sıfır pişmanlık direkt al

nousfurkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim Android gibi serbest olamayacaksın onun dışında her şeyi ile birlikte ödeme alıyorlar diye biliyorum tabi adaptör kulaklık sende gene işine karışmak gibi olmasın Amazon da indirimler oluyor orayada bakmanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim yıl başından sonra pahalanacak düşüncesi ile yeni yıla girmeden alma düşüncesindeyim amazondan gelmesi falan uzun olur diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 senedir iphone 6s 16gb kullanıyordum tabii o telefonu benden önce kullananlar da vardı yine de taş gibi telefondu zaten bir daha androide geçmem imkansızdı 1 buçuk ay oldu iphone 13 128gb alalı valla devrim gibi oldu 25.5kya aldım sıfır pişmanlık direkt al
Kasko vs hakkinda bilgin varmıdır hocam

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Hayırlı olsun, adaptör kulaklık alıcaksınız ekstra bişeye gerek yok almak isterseniz kablosuz sarj işe yarıyabilir

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
Pro modellerini alın derim ikincisi diğer bireyler gibi 14 pro alın dışarıdan alabiliyorsanız paranızı çöp etmeyin bence 14 pro alır 2700k ya kayıt yaparsiniz

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Teşekkür ederim yıl başından sonra pahalanacak düşüncesi ile yeni yıla girmeden alma düşüncesindeyim amazondan gelmesi falan uzun olur diye düşündüm

Kasko vs hakkinda bilgin varmıdır hocam
valla hiçbir fikrim yok o yüzden kılıfını kamera lenslerini ekran koruyucularını taktırdım kaskoya gerek duymadım
tam ben de o yüzden erkenden almıştım 2 haftada 1.5k koydu üstüne yılbaşından sonra uçar gider, bu arada amazondan geçen hafta bi ürün almıştım 1 hafta sürmedi gelmesi

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
Hem pro modelleri ile normal 13 ler arasında hem görüntü hemde kamera stabilizesyonu var

nousfurkan

80+ Bronze
Pro modellerini alın derim ikincisi diğer bireyler gibi 14 pro alın dışarıdan alabiliyorsanız paranızı çöp etmeyin bence 14 pro alır 2700k ya kayıt yaparsiniz
Yeni yildan sonra artcak diye biliyorum birde öğretmenlik dolaysi ile yurt dışı çıkma durumu vakti yok maalesef çok zor

Hem pro modelleri ile normal 13 ler arasında hem görüntü hemde kamera stabilizesyonu var
Evet ancak para olarakta güzel fark var maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Yeni yildan sonra artcak diye biliyorum birde öğretmenlik dolaysi ile yurt dışı çıkma durumu vakti yok maalesef çok zor
geçen bi abiden duymuştum artık öyle ucuza denk gelmiyormuş dışardan almak yine de araştırmak lazım

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
Anladım yine siz bilirsiniz ama 13 bence iyi değil (tüm iohonalrda yazılım aynıdır her zaman hızlilar ama işte telefonun dış görüntüsü bakımından pro serileri çok güzel)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Anladım yine siz bilirsiniz ama 13 bence iyi değil (tüm iohonalrda yazılım aynıdır her zaman hızlilar ama işte telefonun dış görüntüsü bakımından pro serileri çok güzel)
hocam 13e iyi değil demek de ne bileyim yani .d

Top Bottom