- Bütçe
- 35000
hepsiburadada iphone 13 modeli bu fiyattan satılıyor sizce iphone kullanmak isteyen biri için alınır mı yoksa daha iyi alternatif bir model var mı iphone tarafında ?
13 ten sonra her model de 15 20 bin oynuyor bu butceye ip 13 iyi ama bendede var zaten guzel yani
Bu fiyata samsung daha mantıklı bence
hepsiburadada iphone 13 modeli bu fiyattan satılıyor sizce iphone kullanmak isteyen biri için alınır mı yoksa daha iyi alternatif bir model var mı iphone tarafında ?
Haklısın ben de söylüyorum alacak arkadaşa fakat kendisi iphone a geçmek istiyo uzun süredir android kullanıyo hevesli anlayacağınız üzere ondan.Bu fiyata samsung daha mantıklı bence
anladım fakat yukarda belirttiğim gibi iphone a geçmek istiyor arkadaş iphone tarafından öneriler yaparsanız sevinirim.60 Hz telefona 35K vermek gereksiz geliyor. S24+ öneririm.
13 her zmn fp zaten herkes bilirf/p bakımından şu an için güzel diyosun yani
fena cihaz degil illa iphone istiyorsan ama hem eski cihaz hem 4gb ram 60hz ekran alinmaz. Ikna edebilirseniz S24+ alin Iphone 15-16 kadar iyi deneyim sunacaktir