Neler Yeni

İphone 13 için arka cam koruyucu önerisi

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Dostlar selam . Türk telekomda vs 200₺ fiyatları.
Bana pahalı geldi biraz. Sizce daha uyguna aynı kalite var mıdır ?

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Joga Bonito
Iphone 13 kullanıyorum. Bence Iphone 13 e o kadar para verip kılıftan kısılmamalı. Kesinlikle paraya kıyılıp iyi bir kılıf alınmalı. Ben yaklaşık 4 aydır Spigen Geo Armor 360 kullanıyorum. Telefon kaç kere düştü hiç bir şey olmadı. Telefonu her yerinden sarıyor. adı üstünde 360 :) Kırılmaz cam yapıştırmak zorunda da kalmıyorsun. Arkalı önlü kılıf biribirne geçiyor. Çok şık ve kaliteli. Şiddetle tavsiye ederim.

Spigen Geo Armor : https://www.hepsiburada.com/spigen-...ll-koruma-navy-blue-acs03608-pm-HBC00001XCGQL

Bu linkte de fikir vermesi açısından ingilizce incelemesi var :

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Kılıf al onlar neredeyse hiçbir işe yaramıyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,601
İsim
Oğuz Oğuz

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
Iphone 13 kullanıyorum. Bence Iphone 13 e o kadar para verip kılıftan kısılmamalı. Kesinlikle paraya kıyılıp iyi bir kılıf alınmalı. Ben yaklaşık 4 aydır Spigen Geo Armor 360 kullanıyorum. Telefon kaç kere düştü hiç bir şey olmadı. Telefonu her yerinden sarıyor. adı üstünde 360 :) Kırılmaz cam yapıştırmak zorunda da kalmıyorsun. Arkalı önlü kılıf biribirne geçiyor. Çok şık ve kaliteli. Şiddetle tavsiye ederim.

Spigen Geo Armor : https://www.hepsiburada.com/spigen-...ll-koruma-navy-blue-acs03608-pm-HBC00001XCGQL

Bu linkte de fikir vermesi açısından ingilizce incelemesi var :
Kesinlikle katılıyorum. Ben kılıfları da bulabilirsem Uag, yoksa otterbox, spigen ve en son buff markalarından tercih ederim.
Trafik kazası geçirdiğinde telefonda markasını hatırlamamak birlikte silikon bir kılıf vardı. Telefon araç ön göğsünden sekip arkaya uçmuş, pandizotun orada buldum telefonu. Kılıf deforme olmuş ama telefona zarar gelmemişti. Sonradan spigen ve şu anda buff kullanıyorum. Dün fiyatının 140₺ye düştüğünü görünce UAG sipariş ettim amazon İngiltereden. Bence en kaliteli markalardan biri uag. Önceden note 8 kullanırdım, 3 sene üzerinde takılıydı. Sayısız düşüş geldi başına hatta aşırı yağışta su birikintisine bile düşürmüştür, bir şey olmamıştı. İphone 12 de de Buffı emekli edip, Uag ile devam edeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,855
Üyeler
169,198
Son üye
Laptopcu
Top Bottom