Yardım iphone 13 için kılıf önerisi

mojito

80+
Reaksiyon skoru
113
yüksek kenarlı kaliteli f/p ürünü bildiğiniz bir marka model var mı

Bir kere alayım, kılıf işini bitireyim derseniz Otterbox öneririm
OtterBox 77-85604 Apple iPhone 13 için, İnce, Düşmeye Karşı Korumalı Koruyucu Kılıf, Sleek Case, Şeffaf https://www.amazon.com.tr/dp/B097RSHWC2?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_MD71ERFGMVE8R8FWNQ14

Uag’ın kendi sitesinden de indirimli kılıf sipariş edebilirsiniz. UAG da evladiyeliktir. Bunun dışında Buff iyidir ama fiyatı otterbox seviyesinde olduğu için otterbox tercih edilebilir

Bir kere alayım, kılıf işini bitireyim derseniz Otterbox öneririm
OtterBox 77-85604 Apple iPhone 13 için, İnce, Düşmeye Karşı Korumalı Koruyucu Kılıf, Sleek Case, Şeffaf https://www.amazon.com.tr/dp/B097RSHWC2?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_MD71ERFGMVE8R8FWNQ14

Uag’ın kendi sitesinden de indirimli kılıf sipariş edebilirsiniz. UAG da evladiyeliktir. Bunun dışında Buff iyidir ama fiyatı otterbox seviyesinde olduğu için otterbox tercih edilebilir
önerilerinize baktım şeffaf kılıf almak istemiyorum sararır diye otterbox alabilirim sanırsam tasarımları güzelmiş teşekkür ederim.

Spigen rugged armor kullaniyorum kac kere dusurdum gayet koruyor oneririm. Bir de hissi filan cok iyi diger kiliflar gibi yapis yapis olmuyor.

Spigen rugged armor kullaniyorum kac kere dusurdum gayet koruyor oneririm. Bir de hissi filan cok iyi diger kiliflar gibi yapis yapis olmuyor.
katılıyorum iphone 7 kullanıyorum şuan 3 yıldan fazladır kullandım zamanında 20 tl ye almıştım mukemmel bir kılıftı kendisi şuan biraz pahalı geldiği için başka firmalara yöneldim kampanyada spıgen urunleri varsa almayı düşünebilirim.

katılıyorum iphone 7 kullanıyorum şuan 3 yıldan fazladır kullandım zamanında 20 TL ye almıştım mukemmel bir kılıftı kendisi şuan biraz pahalı geldiği için başka firmalara yöneldim kampanyada spıgen urunleri varsa almayı düşünebilirim.
Aynen amazon ara sira guzel indirimler yapiyor takip edersen koparabilirsin guzel bir seyler.

önerilerinize baktım şeffaf kılıf almak istemiyorum sararır diye otterbox alabilirim sanırsam tasarımları güzelmiş teşekkür ederim.
Otterbox kokay kolay sararmaz. Zaten üst düzey koruyuculuğu olan kılıf üreten birkaç firma var. Uag, otterbox,rhinoshield,lifeproof gibi.
Otterboxu 6s plus cihazımda 2 yıl boyunca kullanmıştım, oldukça memnundum. Açıkçası telefoma 20k veriyoruz, ancak kılıfa dokunuyoruz. O yüzden bari kılıf kaliteli olsun ki hiç olmazsa kullanırken tatmin olalım.

Son düzenleme:
Geri