Yıl olmuş 2023 hatta bir iki güne 2024 hala insanlar ne der diye mi bakıyorsunuz?İphone 13 pembe almak istiyoru ama toplumun bakış açısı nasıl olur (erkeğim)
Bana göre bu renk olayı çok eskide kaldı
Özelikle dayılar tarafından hoş karşılaşmasında bu iphone 13 lerde hiç gözümle öyle yolda görmedimde beyaza benziyor pembe tam değilde sanki fotoğraflarda olmadı bi kılıf alırsın o iş tamamlanır gibiİphone 13 pembe almak istiyoru ama toplumun bakış açısı nasıl olur (erkeğim)
seviyorsan al bişey olmaz eski telefon varsa vatan kampanyada 37k normal fiyat eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla en fazla 34k ya geliyor babamda ekranı kırık p smart 2019 var yaparız demişler tarsuda ki vatan babam gece yarısı yada maviyi düşünüyorİphone 13 pembe almak istiyoru ama toplumun bakış açısı nasıl olur (erkeğim)
bende beyaz alsam mı düşündüm babama sordum bi bakış attı zaten cevabımı almıştım(babamda hayatımda gördüğüm en kısıtlamayan adam ) ondan dedim, gittim uzay siyahı mı ne onu aldımİphone 13 pembe almak istiyoru ama toplumun bakış açısı nasıl olur (erkeğim)
erkek adam pembe renk telefon kullanırİphone 13 pembe almak istiyoru ama toplumun bakış açısı nasıl olur (erkeğim)