Yurtdışı cihazları en ucuz olanlardır ama şunu bilmende fayda var, yurt dışı cihaz alırsan Türkiye de garanti geçerliliği yok. Garantilik bir durum olduğunda aldığınız ülkeye götürmeniz ya da göndermeniz gerekebilir. Bir de cihaz kayıtsız olacağı için 6 ay ya da 8 ay olması lazım, bu kadar süre sonra telefon kapanacak. Kayıt yaptırma ücreti de şuan 6bin küsür olması lazım.İphone 13 pro max veya 14 pro max ı en uyguna nasıl alabilirim
Yurtdışı cihazları en ucuz olanlardır ama şunu bilmende fayda var, yurt dışı cihaz alırsan Türkiye de garanti geçerliliği yok. Garantilik bir durum olduğunda aldığınız ülkeye götürmeniz ya da göndermeniz gerekebilir. Bir de cihaz kayıtsız olacağı için 6 ay ya da 8 ay olması lazım, bu kadar süre sonra telefon kapanacak. Kayıt yaptırma ücreti de şuan 6bin küsür olması lazım.
A2894 Kodlu 14 serisinin Türkiye'de 1 yıl garantisi var.Yurtdışı cihazları en ucuz olanlardır ama şunu bilmende fayda var, yurt dışı cihaz alırsan Türkiye de garanti geçerliliği yok. Garantilik bir durum olduğunda aldığınız ülkeye götürmeniz ya da göndermeniz gerekebilir. Bir de cihaz kayıtsız olacağı için 6 ay ya da 8 ay olması lazım, bu kadar süre sonra telefon kapanacak. Kayıt yaptırma ücreti de şuan 6bin küsür olması lazım.
Ben gidip alacağım yakın zamanda batumdan kafaya koydum. Yoksa daha da alamayızGürcistandan almak karli olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
@OrkunJJ kayit nasil yapiliyor bazilari yurt disindan turkiyeye fonerken kayit ediliyor diyor bazilari e-devlet den yapildigini diyor
Komşunun oğlu amerikada yaşıyor ona getirebilir miyim acaba bi ara sorarımABD'den Türkiye'ye dönüş yapan birisini, vergisiz eyaletlerden almaya ikna edersen eğer en ucuza almış olursun. Direkt Apple US sitesinde gördüğün fiyatlardan yani.
Kaç tl ucuz oluyorBen gidip alacağım yakın zamanda batumdan kafaya koydum. Yoksa daha da alamayız![]()
bi arkadaşım 14ü 18-20 arası bir fiyata almıştıKomşunun oğlu amerikada yaşıyor ona getirebilir miyim acaba bi ara sorarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç TL ucuz oluyor
gürcistanHangi ülkeden aldı