Neler Yeni

Yardım iPhone 13 Satmalı mıyım?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

iPhone 13 kullanıyorum ama telefon bataryasına zarar gelmesin diye oyun filan oynamıyorum, şuan 22.000₺ ediyor.

4K 60 FPS iPhone gibi video çekebilen android bir telefon istiyorum, yanına da eski model iPad alabilirim.

Önerilerinizi bekliyorum.

OnePlus her konuda çok başarılı 10.000₺ civarına OnePlus 9 alsam iPad filan almam herhalde, üstüne de 10.000₺ civarı cebime kalır.

Düşüncelerinizi bekliyorum.

Arda_07

80+ Bronze
Merhaba,

iPhone 13 kullanıyorum ama telefon bataryasına zarar gelmesin diye oyun filan oynamıyorum, şuan 22.000₺ ediyor.

4K 60 FPS iPhone gibi video çekebilen android bir telefon istiyorum, yanına da eski model iPad alabilirim.

OnePlus her konuda çok başarılı 10.000₺ civarına OnePlus 9 alsam iPad filan almam herhalde, üstüne de 10.000₺ civarı cebime kalır.

22kya satabiliyorsan sat tabi ki, oyun oynamak zarar vermez sadece şarjı fazla yiyeceği için daha fazla şarja takman gerekir bu da döngüyü arttırır

şahin doğan

80+ Platinum
S23 öneririm. Samsung'un sitesinden S23 alırken kafa kafaya takas yapabiliyorsunuz.

şahin doğan

80+ Platinum
Kafa kafaya istemiyorum, Android için 10.000₺ max bütçem
S20 FE al o zaman hocam. 12 bin civarı. 10 bin civarı alacağın bir cihaz yok zaten. YD alacaksan 6.500 Tl ye OnePlus 9 öneririm. Daha az bütçe gider.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Merhaba,

Fiyatına bakılırsa S21 Fe daha iyi ancak Oneplus 9 Kat kat daha iyi bir telefon

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S20 FE al o zaman hocam. 12 bin civarı. 10 bin civarı alacağın bir cihaz yok zaten. YD alacaksan 6.500 TL ye OnePlus 9 öneririm. Daha az bütçe gider.

Fiyatına bakılırsa S21 Fe daha iyi ancak Oneplus 9 Kat kat daha iyi bir telefon
Sadece ona odaklanmayın örnek olarak dedim, aslında amacım kasmayan ve kamerası iyi telefon alıp bir de ortalama model iPad almak, telefonla video çekip normal standart kullanım istiyorum. Oyunları iPadle oynamak istiyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,617
İsim
uwu
Sadece ona odaklanmayın örnek olarak dedim, aslında amacım kasmayan ve kamerası iyi telefon alıp bir de ortalama model iPad almak, telefonla video çekip normal standart kullanım istiyorum. Oyunları iPadle oynamak istiyorum
Tavsiyem iPad 9. Nesil +ipxs Max bakman

Semix59

80+ Silver
OnePlus eniştem al sat yapıyordu. Ben bir androide bu kadar aşık olacağımı haytta düşünmezdim. Ama apple denilen bir gerçek var. Tercih senin bro ben appleciyim :d

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Hocam bencede Apple set olarak alı cihaz ve ipad ile Xs serisinden illa bulurusunuz

Hasan344

80+ Gold
s20 FE sd olan modele bakabilirsin.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
OnePlus eniştem al sat yapıyordu. Ben bir androide bu kadar aşık olacağımı haytta düşünmezdim. Ama apple denilen bir gerçek var. Tercih senin bro ben appleciyim :d
Apple kasmıyor falan ama kusursuz değil özellikle instagram için;
Youtubeda video izlerken instagram bildirimi gelince tıkladığımda siyah boş bir ekran çıkıyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
İnstagram ya da diğer 4K videolarda ekran en son parlaklıkta açılıyor bunun ayarı yok çok saçma.
Youtubeda bazı videolarda bazen ilk açtığında siyah oluyor ekran, video sesi geliyor görüntü yok kapatıp açılınca düzeliyor.
Androiddeki bir ton özellik iPhoneda yok malesef bu da can sıkıcı ama premiun hissiyatı cidden cezbediyor.
Hocam bencede Apple set olarak alı cihaz ve ipad ile Xs serisinden illa bulurusunuz
Telefon android, tablet iPad olsun istiyorum.
s20 FE sd olan modele bakabilirsin.
Bakayım

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,527
Üyeler
167,509
Son üye