şakşukacı 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1,425 Dahası Reaksiyon skoru 696 Konum İstanbul İsim Hasan Erener 28 Şubat 2023 #14 Hocam öncelikle telefonu almışken rahat rahat kullanın bu kadar kasmayın bence. O kadar para vermişsiniz tadını çıkarın.
Hocam öncelikle telefonu almışken rahat rahat kullanın bu kadar kasmayın bence. O kadar para vermişsiniz tadını çıkarın.
N nightsoldier 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 974 Dahası Reaksiyon skoru 423 İsim C.S. 28 Şubat 2023 #15 Bence hiç macera aramayın. Gayet güncel ve güzel bir telefona sahipsiniz. 4k video için sony, fuji veya Can onda kameralardan edinebilirsiniz.
Bence hiç macera aramayın. Gayet güncel ve güzel bir telefona sahipsiniz. 4k video için sony, fuji veya Can onda kameralardan edinebilirsiniz.
smithblacksmith 80+ Silver Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2,011 Dahası Reaksiyon skoru 1,092 İsim Samet Demirci 28 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 şakşukacı yazmış: Hocam öncelikle telefonu almışken rahat rahat kullanın bu kadar kasmayın bence. O kadar para vermişsiniz tadını çıkarın. Devamı için tıklayın... nightsoldier yazmış: Bence hiç macera aramayın. Gayet güncel ve güzel bir telefona sahipsiniz. 4k video için sony, fuji veya Can onda kameralardan edinebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Arkadaşlar 22.000₺ bütçe ile hem telefon hem tablet almak isteseniz ne alırdınız? Üstüne de biraz param kalsın istiyorum. Soruyu böyle değiştireyim. iPhone 13 ile oyun oynamak istemiyorum, garantisi de az kaldı, bittiğinde fiyatı düşecek.
şakşukacı yazmış: Hocam öncelikle telefonu almışken rahat rahat kullanın bu kadar kasmayın bence. O kadar para vermişsiniz tadını çıkarın. Devamı için tıklayın... nightsoldier yazmış: Bence hiç macera aramayın. Gayet güncel ve güzel bir telefona sahipsiniz. 4k video için sony, fuji veya Can onda kameralardan edinebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Arkadaşlar 22.000₺ bütçe ile hem telefon hem tablet almak isteseniz ne alırdınız? Üstüne de biraz param kalsın istiyorum. Soruyu böyle değiştireyim. iPhone 13 ile oyun oynamak istemiyorum, garantisi de az kaldı, bittiğinde fiyatı düşecek.
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,654 28 Şubat 2023 #17 smithblacksmith yazmış: Arkadaşlar 22.000₺ bütçe ile hem telefon hem tablet almak isteseniz ne alırdınız? Üstüne de biraz param kalsın istiyorum. Soruyu böyle değiştireyim. iPhone 13 ile oyun oynamak istemiyorum, garantisi de az kaldı, bittiğinde fiyatı düşecek. Devamı için tıklayın... S20 FE 11.300 TL - iPad 9. Nesil 7.500 TL
smithblacksmith yazmış: Arkadaşlar 22.000₺ bütçe ile hem telefon hem tablet almak isteseniz ne alırdınız? Üstüne de biraz param kalsın istiyorum. Soruyu böyle değiştireyim. iPhone 13 ile oyun oynamak istemiyorum, garantisi de az kaldı, bittiğinde fiyatı düşecek. Devamı için tıklayın... S20 FE 11.300 TL - iPad 9. Nesil 7.500 TL