Neler Yeni

Iphone 13 yd alinir mi ?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Herkese selamlar, su an Samsung telefon kullanmaktayim. Hem farklilik olmasi acisindan hem de buyuk telefonlardan biktigim icin ve ayrica bir sure iOS kullanmak istedigimden oturu IP 13 yurt dışı almak istiyorum. Elzem mi degil evet ama denemek istiyorum. Pil 88 degisen yok 12.340tl param guvende dahil . Param guvende ile almayi dusunuyorum. Rengi mavi fiyati vs nasil sice ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
ortalama fiyatı. değişen tamir vs yoksa alabilirsin keyifli cihaz ele oturuyor

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ortalama fiyatı. değişen tamir vs yoksa alabilirsin keyifli cihaz ele oturuyor
Bana cok uygun gelmisti fiyati :) 10k ya da var ama pili 81 mecbur degisecek 2k daha verip ugrasmak istemiyorum. Ele oturacak bir cihaz istiyordum tam bakalim nasil bir sey gelecek tesekkurler fikrinizi belirttiginiz icin

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaslar yd cihazlar her sene kaç ay kullanılıyor ?

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Köksal
yurtdışı cihazlarda kendi pasaportun ve senin üstüne olan bir hatla kullanabiliyorsun sanırım. onu iyi bir araştırmanı tavsiye ederim.
onun dışında 13mini'yi 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bende 14 pro max var hocam, akıcılık olarak çok memnunum, düz iphonelara hiç alışamadım, 60hz den dolayıdır belki ama düz iphone almanı önermem. Bende yd ile pasaport kayıtlı kullanıyorum 2 yıl oldu çok memnunum, size önerim, 13 pro almanız olur. Tabi bütçenize göre bulabilir misiniz bilemiyorum güncel fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık yurtdışı telefon alma olayı bitti hocam kayıt çok pahalı 45 bin oldu sanırım, tabi 8 ay açık kullanabiliyorsun tercih meselesi.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Bende 14 pro max var hocam, akıcılık olarak çok memnunum, düz iphonelara hiç alışamadım, 60hz den dolayıdır belki ama düz iphone almanı önermem. Bende yd ile pasaport kayıtlı kullanıyorum 2 yıl oldu çok memnunum, size önerim, 13 pro almanız olur. Tabi bütçenize göre bulabilir misiniz bilemiyorum güncel fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık yurtdışı telefon alma olayı bitti hocam kayıt çok pahalı 45 bin oldu sanırım, tabi 8 ay açık kullanabiliyorsun tercih meselesi.
Prolar butcemi asiyor, su an kullandigim samsung da 60 hz oldugu icin alismakta sorun yasayacagimi sanmiyorum son 4 ay kapali kalmasi sorun da degil. Tesekkurler bilgi ve tavsiyeleriniz icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom