Neler Yeni

IOS İphone 13 Yere Düştü bir şey Olur mu

yasin2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yasin
Arkadaşlar Merhaba,yaklaşık 1 ay önce aldığım İphone 13 telefonumu kılıfını yıkamak amacıyla lavaboya götürdüm fakat birden elimden kaydı ve 35-40 cm yükseklikten klozet kapağına çarptı. Üzerinde ekran koruyucu ve mediamarkt artı hizmetlerden verilen şeffaf kılıf vardı. Takıntılı bir insan olduğum için buraya danışma gereği duydum.bir şey olmuş mudur?

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar Merhaba,yaklaşık 1 ay önce aldığım İphone 13 telefonumu kılıfını yıkamak amacıyla lavaboya götürdüm fakat birden elimden kaydı ve 35-40 cm yükseklikten klozet kapağına çarptı. Üzerinde ekran koruyucu ve mediamarkt artı hizmetlerden verilen şeffaf kılıf vardı. Takıntılı bir insan olduğum için buraya danışma gereği duydum.bir şey olmuş mudur?
Kontrol edebilirsin. Bir çizik falan var mı bak. Güvenilir bir yere gidip kontrolde ettirebilirsin aslında. Bence gerek yok çizik falan yoksa.

yasin2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrol edebilirsin. Bir çizik falan var mı bak. Güvenilir bir yere gidip kontrolde ettirebilirsin aslında. Bence gerek yok çizik falan yoksa.
Ekran koruyucusunu değiştirdim.her hafta değiştiriyorum sınırsız hakkım olduğu için. Fakat düştüğü an baktım hiçbir çizik iz dahi yoktu 1 aylık cihazı açtırmam doğru olmaz bence.

DaffyGraphic

80+ Silver
Ekran koruyucusunu değiştirdim.her hafta değiştiriyorum sınırsız hakkım olduğu için. Fakat düştüğü an baktım hiçbir çizik iz dahi yoktu 1 aylık cihazı açtırmam doğru olmaz bence.
Açtırmak olarak kontrol ettirebilirsiniz demiyordum. Hani ekran koruyucuda çizik varsa, onu çıkarıp baksınlar ekrana diye.
Çok iyi hizmetmiş ya, bir şey yoksa sorun olmaz hocam. Daha dikkatli olmaya çalışın ama, allahtan klozet kapağına düşmüş, iyiki açık değilmiş kapak :D

serwintes

80+ Gold
açtırma hocam satarken adam der bu açılmış diye

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Ekranı kırılmış olabilir abi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,053
İsim
göksel yurtcan
çalışıyorsa sorun yoktur hocam

Emrullah9

80+
40 santimetreden düşen telefona ne olacak hocam :d, pahalı diye dandik değil ya. bir şey olacağını sanmıyorum.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
bozulmuştur artık o hemen servise götür içinde parçaları çıkmıştır ileride satamazsın bile kimse almaz hemen servise götür koş

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
IPhone'lar da suya toza ve darbeye dayanıklılık sertifikası mevcut bu bakımdan ufak tefek düşmelerde sorun olmayacaktır. Benimde telefonum bir kaç defa düşmesine rağmen hiçbirşey olmadı kılıfında her zaman. Bence kafaya takmaya değmez cana bir şey olmasın önemli olan o. Saygılarımla. :)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
tamir gerekliyse fppro'ya bekleriz 😁 aklıma dolandı laf ya (firmayla hic alakam yoktur)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,685
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom