Neler Yeni

Iphone 14 kronik sorun

therio016

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda bosnak
Arkadaşlar selamlar internette soyle bir videoya denk geldim https://www.tiktok.com/t/ZM2RU6ax4/?t=1 iphone 14 lerde kronik pil ve ekranin donmasi gibi sorunlar varmis düz model iphone 14 128 gb almak istiyorum da kronik sorunlar cidden varmi ip 14 kullananlar memnunlar mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok

therio016

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda bosnak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok
Anladım videoyu gorunce biraz kuşkulandım da o yüzden

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
İphone 14 128 kullanıyorum, 2.5 ay oldu bahsettiğiniz sorun bende yok, pil yüzdesi de 99

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
tam 5 aydır kullanıyorum ekran donması ve pil sorunu yaşamadım hala yüzde 100 pil sağlığım da gayet memnunum telefondan aklında soru işareti olmasın bence direkt yapıştır

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
tam 5 aydır kullanıyorum ekran donması ve pil sorunu yaşamadım hala yüzde 100 pil sağlığım da gayet memnunum telefondan aklında soru işareti olmasın bence direkt yapıştır
5 aydır 14 plus kullanıyorum herhangi bir sorun yok.
İphone 14 128 kullanıyorum, 2.5 ay oldu bahsettiğiniz sorun bende yok, pil yüzdesi de 99
konuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
konuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim
Iplar güvenlik açısından aşırı önde gerek telefonun kendi otomatik mail oluşturması olsun gerek appstore olsun. Tabi bu kadar aşırı güvenlik ne kadar gerekli normal bi kullanıcı onu bilemem. Bide adam 10 yıldır iphone kullanıyosa alışıksa neden geçsin androide. Onun dışında iphone kullanıyosun işte klasik toplum hiyerarşisi toplumdan yüksek olma hissi falan için bile alan var. Şahsen ben samsung kullanıyorum oyun oynamak için almıştım ki yetiyor bana.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Stabilizasyon, sosyal medya ve özellikle video, fotoğrafçılık işleriyle çok yakından ilgileniyorum öyle olunca android'e pek söz düşmüyor açıkçası

Top Bottom