Iphone 14 kronik sorun

therio016

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar selamlar internette soyle bir videoya denk geldim https://www.tiktok.com/t/ZM2RU6ax4/?t=1 iphone 14 lerde kronik pil ve ekranin donmasi gibi sorunlar varmis düz model iphone 14 128 gb almak istiyorum da kronik sorunlar cidden varmi ip 14 kullananlar memnunlar mi

14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok

İphone 14 128 kullanıyorum, 2.5 ay oldu bahsettiğiniz sorun bende yok, pil yüzdesi de 99

tam 5 aydır kullanıyorum ekran donması ve pil sorunu yaşamadım hala yüzde 100 pil sağlığım da gayet memnunum telefondan aklında soru işareti olmasın bence direkt yapıştır

14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok
tam 5 aydır kullanıyorum ekran donması ve pil sorunu yaşamadım hala yüzde 100 pil sağlığım da gayet memnunum telefondan aklında soru işareti olmasın bence direkt yapıştır
5 aydır 14 plus kullanıyorum herhangi bir sorun yok.
İphone 14 128 kullanıyorum, 2.5 ay oldu bahsettiğiniz sorun bende yok, pil yüzdesi de 99
konuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim

konuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim
Iplar güvenlik açısından aşırı önde gerek telefonun kendi otomatik mail oluşturması olsun gerek appstore olsun. Tabi bu kadar aşırı güvenlik ne kadar gerekli normal bi kullanıcı onu bilemem. Bide adam 10 yıldır iphone kullanıyosa alışıksa neden geçsin androide. Onun dışında iphone kullanıyosun işte klasik toplum hiyerarşisi toplumdan yüksek olma hissi falan için bile alan var. Şahsen ben samsung kullanıyorum oyun oynamak için almıştım ki yetiyor bana.

Stabilizasyon, sosyal medya ve özellikle video, fotoğrafçılık işleriyle çok yakından ilgileniyorum öyle olunca android'e pek söz düşmüyor açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,185
Üyeler
185,688
Son üye
alizngn34
Geri