Neler Yeni

İphone 14 mü Samsung s24+ mı ?

Nezha

80+ Bronze
256 gb lik modelini kullanıyorum bahsettiğim şey telefon edebilmek değildi 12 nasıl kasıyor? 11 var bende kasma yok. pil sağlığı da performansı etkileyebiliyor.
Telefon tertemiz. Pili 3 senedir hiç değişmedi ilk sahibi ve sağlığı %84te şu an. Oyunlarda vesaire kasma değil olay ki zaten oyun oynamıyor arkadaş. Instagramda takılmalar oluyor. Reelsleri ileri geri sararken hissediliyor. Çok kurcalamadım reels gösteriyordu parmağımla geri sararken bariz takılmalar hissettim. 2018de alıp 2 sene sonra sattığım iphone 8 gibiydi. Belki diğer uygulamalarda takılma olmuyordur.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
simdi dogruya dogru s23fe benimde sevdigim bir telefon degil o zaman size azda olsa hak verebilirim ama s24+ ultra kullansaydiniz suan tam farkli dusunurdunuz diye dusunuyorum
Tamam dostum zaten ben bunu yazmıştım bu konuya. Mesajı görmeyip ikide bir eski Samsung kullanıp konuşuyorsun diyip duruyorsun. Apple övdüğüm de yok. Samsung sevmiyorum dedim. Apple övmeye devam mı diyorsun. O yüzden size cevap vermiyorum.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Tamam dostum zaten ben bunu yazmıştım bu konuya. Mesajı görmeyip ikide bir eski Samsung kullanıp konuşuyorsun diyip duruyorsun. Apple övdüğüm de yok. Samsung sevmiyorum dedim. Apple övmeye devam mı diyorsun. O yüzden size cevap vermiyorum.
yanlis anlamis olabilirim ama sizde inatla kes/konusma/apple daha iyi yaziyorsunuz ilk basta kendinizi biraz daha fazla aciklasaydiniz bende anlardim

Top Bottom