Neler Yeni

İphone 14 mü Samsung s24+ mı ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Anlatamazsın bunlara
Tek zeki onlar hocam, ikisini de kullandım hitap ettiği kullanıcılar farklı hatta şu anda dahi android kullanıyorum böyle her şeyi kendilerinin bildiğini sananlar fazla komik oluyor

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ismail sağlam
sıfır bilgi sayı yükselince olabilr diyonuz ya iphone 13 bile 15ten iyi
nasıl yanlış bilgilendirme hocam 15 optimizasyon sorunlarıyla sesini duyuran bir seriydi nesi yanlış hocam ceza puanı yedik boş yere

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Ben şuan Hem S23U hemde iphone 12 kullanıyorum birde ben aktarayım düşüncelerimi.
Uzun süre kullanayım, öyle arayüz akıcı olsun dışardan bir şey indirmem dersen iphone tercih et (olabiliyorsa pro model ama düzde işini görür) eksisi ne derseniz 60hz olabilir bana çok farketmiyor gerçi.
Eğer ben 3-4 yıla değişirim, arayüz 120hz aksın internetten bir şey indireyim derseni samsung tercih et, bu işleri iyi yapıyorlar (daha önce ip8 a32 ve s20fe de kullandım şuankilerden önce).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şuan Hem S23U hemde iphone 12 kullanıyorum birde ben aktarayım düşüncelerimi.
Uzun süre kullanayım, öyle arayüz akıcı olsun dışardan bir şey indirmem dersen iphone tercih et (olabiliyorsa pro model ama düzde işini görür) eksisi ne derseniz 60hz olabilir bana çok farketmiyor gerçi.
Eğer ben 3-4 yıla değişirim, arayüz 120hz aksın internetten bir şey indireyim derseni samsung tercih et, bu işleri iyi yapıyorlar (daha önce ip8 a32 ve s20fe de kullandım şuankilerden önce).
Yazılım iphone da daha stabil bence onuda söyleyeyim, ben ip8 i 1-2 yıl öncesinde bile taş gibi kullanıyordum.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
peki soyle iphone 14un neresi s24+ dan daha iyi? teknik olarak islemci kamera her acidan s24+ daha iyi daha fazla guncelleme alicak bataryasi daha iyi daha yeni bir telefon one ui bana gore iosdan daha iyi babam iphone 14 kullaniyor ona gore boyle rahat soyluyorum ki one ui iosdan daha iyi sen acikla bakalim neden iphone 14 daha iyi bu arada en son kullandigin samsung cihazi belirtirsen sevinirim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki soyle iphone 14un neresi s24+ dan daha iyi? teknik olarak islemci kamera her acidan s24+ daha iyi daha fazla guncelleme alicak bataryasi daha iyi daha yeni bir telefon one ui bana gore iosdan daha iyi babam iphone 14 kullaniyor ona gore boyle rahat soyluyorum ki one ui iosdan daha iyi sen acikla bakalim neden iphone 14 daha iyi bu arada en son kullandigin samsung cihazi belirtirsen sevinirim
Tm

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
iPhone tavsiye ederim sanki android telefonda Red Dead Redemption 2 oynuyorsunuz da işlemci performansı cart curt aha bende SD 860 var hala 60-45 arası FPS veriyo yüksek ayarlarda PUBG de ya da FCMobile vs. Oynatıyor 60 fps yani çok takılmamak lazım ve ben arayüz kalitesi, garanti, satılabilirlik, tasarım ve duruş bakımından iPhone 14 derim.

Ve kimse inkar etmesin iPhone nin ayrı bir havası var yani daha kaliteli bir telefon kullandığını hissetiriyor ve de siri gayet işe yarar google asistan pek bir işime yaramadı.

Ve bütçeden kısıp 13 almak daha iyi pek bir fark yok zaten eğer ki daha iyi bir fark istersen ya pro model al 14 ün ya da 15 al tavsiyem bu yönde.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ahmet
Şayet 2 yıl sonra farklı bir telefona geçmek istiyor, telefonu kasma donmadan dolayı kullanamamak istiyorsan samsung derim ama yıllarca, güvenli bir şekilde rahat rahat kullanmak istiyorsan kesinlikle iPhone. Hatta bütçeyi zorlayıp 15 alabilirsen çok daha iyi olur, android telefon kesinlikle alınmaz rezil bir işletim sistemi.

PNSHER

80+ Bronze
S23FE idi. Arayüzünü, işlemcisi beğenmedim.

Anlatamazsın bunlara
Oyun oynamayan biri için işlemci farkı genelde sadece telefonun ekran süresinde fark edilir. Arayüzde kasma veya donma hikayeleri ise abartı. Zamanında, iPhone 7’nin pil sorunları yüzünden Realme 7 gibi giriş seviyesi bir telefona geçmiştim. O telefon bile günlük kullanımda takılma yapmadı ve hâlâ kardeşim sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Daha sonra Galaxy S22’ye geçtim, şu anda da S23 kullanıyorum.
iPhone 12-13 kullanan arkadaşlarım, Galaxy AI ile yaptığım basit bir fotoğraf düzenlemesine hayretle bakıyor. Bu basit ai özelliklerini kullanabilmek için ios tarafında 70-80 Bin TL ödemeniz gerekiyor. Kısacası ikinci elde daha fazla para etmesi haricinde bir espirisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,049
Üyeler
163,934
Son üye
PALAMUT CELAL
Top Bottom