Golf 4 R32
80+ Silver
Aynen çünkü 1 yıl sonra kasmaya başlıyor dimiSamsung önermem.
Aynen çünkü 1 yıl sonra kasmaya başlıyor dimiSamsung önermem.
evet ağırlaşıyor. 2017 de çıkan iphone 7 hala nasıl kasmadan kullanılıyor?Aynen çünkü 1 yıl sonra kasmaya başlıyor dimi
Hayır. Arayüzünü beğenmiyorum. Bir de işlemcisini.Aynen çünkü 1 yıl sonra kasmaya başlıyor dimi
İphone 7yi rahatça kullanabilen biri var mı iphone 11ler kasmaya başladı artık ne anlatıyorsunevet ağırlaşıyor. 2017 de çıkan iphone 7 hala nasıl kasmadan kullanılıyor?
One ui kadar detaylı ve bir o kadar da sade olan arayüz var mı da beğenmiyorsunHayır. Arayüzünü beğenmiyorum. Bir de işlemcisini.
evet iphone 7 cihazım 256gb belleğe sahipti mikrofon arızası çıkarmasaydı hala kullanıyordum. bu yaz sıfır 11'e geçtim ve sorunsuz kullanıyorum. özellik olarak samsung daha iyi laf yok ama yazılım ve optimizasyon işi androidde çöp.İphone 7yi rahatça kullanabilen biri var mı iphone 11ler kasmaya başladı artık ne anlatıyorsun
Çok kötüİphone 7yi rahatça kullanabilen biri var mı iphone 11ler kasmaya başladı artık ne anlatıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
One ui kadar detaylı ve bir o kadar da sade olan arayüz var mı da beğenmiyorsun
uzun süreler kullanayım başım ağrımasın dersen 14hemen hemen aynı bütçedeler sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ?
evet yazılım konusunda ios çok iyi. o açılan uygulamaları basılı tutup saniyesinde hareket ettirip şekil veriyorsun.evet iphone 7 cihazım 256gb belleğe sahipti mikrofon arızası çıkarmasaydı hala kullanıyordum. bu yaz sıfır 11'e geçtim ve sorunsuz kullanıyorum. özellik olarak samsung daha iyi laf yok ama yazılım ve optimizasyon işi androidde çöp.
Hayatımda bir kere Samsung alma hatasında bulundum (j7 prime kullandı)Çok kötü
Hayatımda bir kere Samsung alma hatasında bulundum. Daha da almam.
Teknoloji işi şans işi hocam.Sana sorunlu denk gelir başkasına sorunsuz.Çok kötü
Hayatımda bir kere Samsung alma hatasında bulundum. Daha da almam.