Gönlünde Apple var muhtemelen, ne olursa olsun Apple al daha fazla rammiş 100 bin megapiksel kameraymış önemli değil ne istiyorsan onu alpeki 15 mi s24+ mı
tek artısı bu zaten satarken ya değer koruyor yada değer kazanıyor oda popüler kültür kölesi olan insanlar sayesındeaynı paraya s23 de vardı. niye ilerde satarken zarar edeyim ki? 2000 liraya aldığım 7 yi arızalı olarak 3000'e verdim.
ekranı bile yeter zaten s23'ün bana uzun ömürlülük lazımdı 11 aldımtek artısı bu zaten satarken ya değer koruyor yada değer kazanıyor oda popüler kültür kölesi olan insanlar sayesınde
şuan s23 kullanıyorum 11 almadığım için mutluyum
yani bende cok sık telefon değişmem satmamda zaten tamamen o kafada aldım küçük kardeşlerime salıyorum eski telefonlarıekranı bile yeter zaten s23'ün bana uzun ömürlülük lazımdı 11 aldım
bende duydumki iddiaya göre ios 18 alan modeller ios 19 da alabilirmiş buna xs ve üstü bütün modeller dahil (benimde duyduğum bu iddia dediğim gibi)yani bende cok sık telefon değişmem satmamda zaten tamamen o kafada aldım küçük kardeşlerime salıyorum eski telefonları
ama yanlış bilmiyosam 11 güncelleme destegi yakında kesilecek diyolardı tam bilmiyorum dediğim gibi sadece duymustum bi ara okadar
olabilir benim de bilgim yok aga yalan olmasın şimdibende duydumki iddiaya göre ios 18 alan modeller ios 19 da alabilirmiş buna xs ve üstü bütün modeller dahil (benimde duyduğum bu iddia dediğim gibi)
Ben telefon kullanıyorum demek istiyorsan s24 plus ama hava atacagım bir sene sonra 10bin TL kârla satacağım zengin olacağım diyorsan iPhone 14 alabilirsinhemen hemen aynı bütçedeler sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ?
10 bin karla zengin olmak buda iyimiş agaBen telefon kullanıyorum demek istiyorsan s24 plus ama hava atacagım bir sene sonra 10bin TL kârla satacağım zengin olacağım diyorsan iPhone 14 alabilirsin
aynı bütçede değil ya hocam sorun burda zaten yarı fiyatına 25kya s24fe vardı bugünAynı bütçede iPhone yerine samsung kullananın kendine saygısı yoktur.
Demi bende dalga geçiyorum zaten10 bin karla zengin olmak buda iyimiş aga
ios 19 da alır sonrasını almaz 3 yıl kullanır o zamana 17 çıkarsa ona geçerim. telefondan büyük beklentilerim yok spotify kullanırım arada fotoğraf çekerim o kadar.yani bende cok sık telefon değişmem satmamda zaten tamamen o kafada aldım küçük kardeşlerime salıyorum eski telefonları
ama yanlış bilmiyosam 11 güncelleme destegi yakında kesilecek diyolardı tam bilmiyorum dediğim gibi sadece duymustum bi ara okadar