cahilliğin evet çok komiğime gitti@tunaekin çok mu komiğine gitti kardeş
cahilliğin evet çok komiğime gitti@tunaekin çok mu komiğine gitti kardeş
sıfır bilgi sayı yükselince olabilr diyonuz ya iphone 13 bile 15ten iyi15 olabilir tercih meselesi
S24+ çok daha iyi.
bu arada bende 14 plus var aldığım günki gibi 2 yıldır 35 bine almıştım telefoncuya götrdüm 38 bin verdi öyle söyleyeyim yani seneyede 45e satar 17 pro max alırımsamsungun sana sahip olur satsan satılmaz atsan atılmaz
ama iphonea sen sahip olursun ister satarsın ister kullanırsın
özellik bakımından tabii ki s24 ultra daha iyi yoldan geçen dayıya sorsan oda bilir ama bu yazdığım iki seçenekten hangisi işine yararsa onu almalısın dostum
tamam kanka 2-3 yıl sonra güncellemesi kesilip cayır cayır cehenmem sıcağı samsung'u önerebilirsincahilliğin evet çok komiğime gitti
bu kadar insan yalan söylüyor bir sen doğrusun tamam kankatamam kanka 2-3 yıl sonra güncellemesi kesilip cayır cayır cehenmem sıcağı samsung'u önerebilirsin
720p ips ekranlı telefona 25k veren biriyle telefon muhabbetine girilmez zaten. Boşa yorma kendini hocam.bu kadar insan yalan söylüyor bir sen doğrusun tamam kanka
cahilliğini bu kadar belli etmesen bari kendini de rezil ediyosun insanları da yanlış yonlendiriyosun dogru olmayan bilgilerinle
umarım alır 7 yılbu kadar insan yalan söylüyor bir sen doğrusun tamam kanka
cahilliğini bu kadar belli etmesen bari kendini de rezil ediyosun insanları da yanlış yonlendiriyosun dogru olmayan bilgilerinle
zaten anlatsanda marka kolesi oldukları için anlamıyorlar, apple sanirim ozel olarak para veriyor övmeleri için720p ips ekranlı telefona 25k veren biriyle telefon muhabbetine girilmez zaten. Boşa yorma kendini hocam.
aynı paraya s23 de vardı. niye ilerde satarken zarar edeyim ki? 2000 liraya aldığım 7 yi arızalı olarak 3000'e verdim.720p ips ekranlı telefona 25k veren biriyle telefon muhabbetine girilmez zaten. Boşa yorma kendini hocam.
Adama Exynos beğenmediği için "haha" atmışlar bağırttıHayır. Arayüzünü beğenmiyorum. Bir de işlemcisini.