sucukreizimiz
80+ Bronze
iPhone 14 Plus aldım onun yerine 12 Pro Max alacaktım sizce iyi mi yaptım.
7 bin tl daha veremezdimiyi yapmışın da pro daha iyidi keşke pro alaydın
pro mu ? aradakı fıyat farklarından haberın varmı ?iyi yapmışın da pro daha iyidi keşke pro alaydın
12 pro ne açıdan iyiiyi yapmışın da pro daha iyidi keşke pro alaydın
14 plus alan adam ekran boyunu buyuk ıstemıstır. yanı pro max almalıdır aradakı fıyat farkınında en az 15k oldugunu dusunmen gereklipro mu ? aradakı fıyat farklarından haberın varmı ?
3. kamera der kesin 2 sene daha eski bir teknolıjı tavsıye eden kişiden doğru cevap beklemek ne kadar mantıklı olur acab12 pro ne açıdan iyi
14 proyu kastetmiştir büyük ihtimalle ilk okuduğumda yanlış anladım galiba14 plus alan adam ekran boyunu buyuk ıstemıstır. yanı pro max almalıdır aradakı fıyat farkınında en az 15k oldugunu dusunmen gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
3. kamera der kesin 2 sene daha eski bir teknolıjı tavsıye eden kişiden doğru cevap beklemek ne kadar mantıklı olur acab
hayırdır ekonomi bakanıyla mı konuşuyorum ? 33k veren adam 7k daha verir 40k ya mis gibi 14 pro alır demek istedim. ne bu tavırpro mu ? aradakı fıyat farklarından haberın varmı ?
Bize de hayırlı olsun demek düşeriPhone 14 Plus aldım onun yerine 12 Pro Max alacaktım sizce iyi mi yaptım.