sucukreizimiz
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler güzel yorumlarınız için
Çok zengin biri olmalısınSon dakika kararla 14 Pro aldım arkadaşlar Derin Mor rengini almak istedim gözüme hoş gözüktü 14 Plus alıcaktım pili iyi gidiyor diye ama hem işlemcisi ve diğer özellikleri iyi diye 14 pro aldım pilde çok üzermi ?
Elin boyutune göre14 pro yada pro max alcamda pro max ele büyük gelirmi 15 yaşındayım
15 yaşında 14 pro max mi...14 pro yada pro max alcamda pro max ele büyük gelirmi 15 yaşındayım
Baba mühendis anne öğretmen olunca ve kendin çalışıp biriktirince yani15 yaşında 14 pro max mi...
kral nasıl bi aileden gelion
vay be :ıBaba mühendis anne öğretmen olunca ve kendin çalışıp biriktirince yani
paran varsa git al hocam her an piyasa artıyor yarının ne olacağı belli değil paran varsa beklemen hataSon dakika kararla 14 Pro aldım arkadaşlar Derin Mor rengini almak istedim gözüme hoş gözüktü 14 Plus alıcaktım pili iyi gidiyor diye ama hem işlemcisi ve diğer özellikleri iyi diye 14 pro aldım pilde çok üzermi ?
Allah tüm asgari ücretle çalışan yardımcısı olsun biz bile zor durumdayız yani siz yani nasıl geçiriyorsunuz anlamıyorum 5K kira 8500 maaş 3K 1K elektrik 300 su 200 doğal gaz yaz diye 1.5K geriye kalan umarım duzelirvay be :ı
Sana kalmış bir şey ben olsam mini boyutunda isterdim mesela14 pro yada pro max alcamda pro max ele büyük gelirmi 15 yaşındayım
pro max cidden çok büyük kesinlikle tavsiye etmem ben 14 pro kullanıyorum boyutu mükemmel diyebilirim. Benim elim bir tık büyük fakat on numara oturuyor ele. Ben sırf boyutu yüzünden max tercih etmedim.14 pro yada pro max alcamda pro max ele büyük gelirmi 15 yaşındayım
pro max cidden çok büyük kesinlikle tavsiye etmem ben 14 pro kullanıyorum boyutu mükemmel diyebilirim. Benim elim bir tık büyük fakat on numara oturuyor ele. Ben sırf boyutu yüzünden max tercih etmedim.
Peki pro batarya olarak nasıldırSana kalmış bir şey ben olsam mini boyutunda isterdim mesela
Bence pro iyidir