Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max iOS 17 sonrası sorunlar

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Beyler öncelikle cihazımda hiçbir donanımsal sorun yok bunu açıklığa getireyim ios 16 kullanırken bu sorunları yaşamıyordum;
Appstore'da gezinirken arada bir ekran donması (5sn) civarı sürüyor.
Yan düğme olarak adlandırılan kısımda siriyi açmaya çalıştığımda ekran tamamen donuyor (3-5sn) arası.
Ek olarak fotoğraf çekinirken de bu donma sorunu yaşanıyor (2-3sn) civarı.
apple teknik destek hattı ile bu konu hakkında konuştum cihaza yazılımı tekrar attım sıfırladım itunes üzerinden düzelme yaşanmadı kanatimce bu sorun yazılımdan dolayı aranızda bu tarz sorunlar yaşayan var mı merak ettim?

(Ve şarjı daha hızlı bitmeye başladı.)

Son düzenleme:

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Beyler öncelikle cihazımda hiçbir donanımsal sorun yok bunu açıklığa getireyim ios 16 kullanırken bu sorunları yaşamıyordum;
Appstore'da gezinirken arada bir ekran donması (5sn) civarı sürüyor.
Yan düğme olarak adlandırılan kısımda siriyi açmaya çalıştığımda ekran tamamen donuyor (3-5sn) arası.
Ek olarak fotoğraf çekinirken de bu donma sorunu yaşanıyor (2-3sn) civarı.
apple teknik destek hattı ile bu konu hakkında konuştum cihaza yazılımı tekrar attım sıfırladım itunes üzerinden düzelme yaşanmadı kanatimce bu sorun yazılımdan dolayı aranızda bu tarz sorunlar yaşayan var mı merak ettim?
14 pro max kullanıyorum ve ios 17'ye geçiş yaptıktan sonra tek çıkan sorun pil sağlığı oldu , pil sağlığım direkt düştü biraz ve şarjım hızlı bitmeye başladı onun dışında hiçbir problem yaşamadım

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
14 Pro Kullanıcısıyım şarjım kesinlikle daha hızlı bitmeye başladı. Onun dışında herhangi bir arıza görmedim. 17.1'de düzelmiş olur diye düşünüyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 Pro Kullanıcısıyım şarjım kesinlikle daha hızlı bitmeye başladı. Onun dışında herhangi bir arıza görmedim. 17.1'de düzelmiş olur diye düşünüyorum
umarım hocam şarj konusunda benim de öyle onu demeyi unuttum artık olarak ekleyim

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
Bende de 14 plus var 1 kasımda 0 kutulu aldım Media marktan ama telefon çaldığı zaman açmak için açma tuşunu sağa çekiyorum takılıp gibi olup en sağa gelmiyor ki telefonu açayım ne yapabilirim cumartesi için apple zorlu center de randevu aldım ama cihaz daha 1 haftalık değişim yapar lar mı

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
14 pro var anlık takılmalar oluyor ve rahatsız ediyor uygulama arası geçişte veya bildirim esnasında yukarıyı kaydırınca, olabilir belki normaldirde insan okadar para verince ufak hataları bile beklemiyor

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
14 pro var anlık takılmalar oluyor ve rahatsız ediyor uygulama arası geçişte veya bildirim esnasında yukarıyı kaydırınca, olabilir belki normaldirde insan okadar para verince ufak hataları bile beklemiyor
Anlık takılmadan kastın ekran basmıyor gibi mi oluyor çünkü aynı sorun bende de var 14 plus

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlık takılmadan kastın ekran basmıyor gibi mi oluyor çünkü aynı sorun bende de var 14 plus
bendede var takılmalar o kadar para veriyoruz olmasın bi zahmet apple yine bişey başarırken bişeyi batırıyor

Existentia

80+ Silver
17.1 den sonra bende sorun kalmadı 17.1.1 de geldi tahminimce artık oturmuştur

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
bendede var takılmalar o kadar para veriyoruz olmasın bi zahmet apple yine bişey başarırken bişeyi batırıyor
Mesala takılma derken nasıl neler oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

17.1 den sonra bende sorun kalmadı 17.1.1 de geldi tahminimce artık oturmuştur
Ya bende ara ara ekran takılma oluyor söyle hani geri gelmeye çalışıyorum algılamıyor telefon çalıyor açmak için butonu soldan sağa çekemiyorum kendini başa atıyor

Existentia

80+ Silver
Mesala takılma derken nasıl neler oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bende ara ara ekran takılma oluyor söyle hani geri gelmeye çalışıyorum algılamıyor telefon çalıyor açmak için butonu soldan sağa çekemiyorum kendini başa atıyor
hocam baya tatsız bir durum olmuş formatlamış mıydınız

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Benimde kamerada (14 pro max) aşırı yansıma vardı.Artık gelen güncellemeleri itunes üzerinden yapıyorum çünkü tüm güncellemeyi indirip yapıyor.Son güncellemeyle çözüldü.

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,705