Yapacak bir şey yok.Zamzung a devamDelirin zayponcular. Zayıf teknolojinizle övünün
Yapacak bir şey yok.Zamzung a devamDelirin zayponcular. Zayıf teknolojinizle övünün
iPhone'nin rezilliğinden bahsediyorum. 42.5K TL olan bir telefonun 60hz olmasından bahsediyorum. Türkiyede bu telefonu alan enayiler var mı cidden merak ediyorum ya DDD14 pro ne zamandan beri 60 hz
Hayatımı etkileyen bir özellikti zaten hayatta çalışan vantilatörü mükemmel bir flaş ile duruk bir şekilde çekme fetişim vardı hocam. Tim Cook'un Allah belasını versin(!)Yerim sizin Ayfonu eğer Nokia Lumia`nın yaptığını yapamadıysa
Bunu görmeseydiniz kamerasının kalitesiz olduğundan haberiniz olmazdı. Herkes bir ağızdan yooo Aypon kamerası müq bişe diyerek geziyorduBirde yapay zeka kalitesini, batarya ömrünü, grafik birimi ve işlemcisini, kamera titreme önlemesini, açılış performanslarını karşılaştıralım?
Çıksın bir babayiğit denesin. Sonucu meraklı.iPhone sevmem fakat video hatalı. Pro mode varsa pozlama süresini kısaltıp çok daha net şekilde yakalanabilir hareketli nesneler.
iphone kullanıyorum evet daha öncesinde arkadaş tavsiyesi üzerine s20 fe almıştım fakat android kullanmayı hiç öğrenemedim. Telefonu 2. ayında satıp üstüne az daha koyup 12 mini almıştım ve şuan gayet memnunum.Bunu görmeseydiniz kamerasının kalitesiz olduğundan haberiniz olmazdı. Herkes bir ağızdan yooo Aypon kamerası müq bişe diyerek geziyordu
Aypon kullanıyon sanırım
Vay be, Poco telefon ile denedim, 1/4000 pozlamada herşeyi bulanik olmadan yakalamaya başladı.iPhone sevmem fakat video hatalı. Pro mode varsa pozlama süresini kısaltıp çok daha net şekilde yakalanabilir hareketli nesneler.
enstantane ayarını indir çekYerim sizin Ayfonu eğer Nokia Lumia`nın yaptığını yapamadıysa