E ersevinn 80+ Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 213 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim Ersevin 17 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar telefon kendi kendine kararıyor. Otomatik parlaklık kapalı. Bi an geliyor ve kısılıyor. Ne kadar parlaklığı yükseltsemde aynı karartıda kalıyor. Var mı başına gelen?
Arkadaşlar telefon kendi kendine kararıyor. Otomatik parlaklık kapalı. Bi an geliyor ve kısılıyor. Ne kadar parlaklığı yükseltsemde aynı karartıda kalıyor. Var mı başına gelen?
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,383 17 Ağustos 2023 #2 yüksek parlaklıkta uzun süre güneş altında kalıyorsa ısınmadan dolayı kararma normal. Evde vs oluyorsa Apple servisine götür.
yüksek parlaklıkta uzun süre güneş altında kalıyorsa ısınmadan dolayı kararma normal. Evde vs oluyorsa Apple servisine götür.
D donanimci98 80+ Bronze Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1,920 17 Ağustos 2023 #3 true tone a baksana açık mı
E ersevinn 80+ Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 213 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim Ersevin 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 şahin doğan yazmış: yüksek parlaklıkta uzun süre güneş altında kalıyorsa ısınmadan dolayı kararma normal. Evde vs oluyorsa Apple servisine götür. Devamı için tıklayın... Evdeykende oluyor mesela oyuna girdim oldu.
şahin doğan yazmış: yüksek parlaklıkta uzun süre güneş altında kalıyorsa ısınmadan dolayı kararma normal. Evde vs oluyorsa Apple servisine götür. Devamı için tıklayın... Evdeykende oluyor mesela oyuna girdim oldu.
E ErdemEfe 80+ Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 142 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim ErdemEfeZengin 19 Ağustos 2023 #5 ersevinn yazmış: Evdeykende oluyor mesela oyuna girdim oldu. Devamı için tıklayın... ısınmadandır