Neler Yeni

IPhone 15 1 ayda pil sağlığı 99 a düştü

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Cihazımı 3 ila 4 hafta önce aldım, aldığım ilk günden beri şarjım çok hızlı bitiyordu ve bu yüzden bir anket açtım.
Ankette pilimin kalibre olması gerektiğini söylediler ve bu zamana kadar bekledim.
Pil performansım değişti mi derseniz evet biraz olsa da değişti fakat tatmin etmedi.
Ayrıca şarjımı hızlı tüketecek tüm ayarlarım kapalı.

Asıl konuya gelecek olursak cihazımın daha yeni olmasına rağmen tam bugün pil sağlığım 99'a düşmüş.
Sizlerden ricam bana bu iki konu hakkında yardımcı olmanızdır, teşekkürler.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Talat
Cihazımı 3 ila 4 hafta önce aldım, aldığım ilk günden beri şarjım çok hızlı bitiyordu ve bu yüzden bir anket açtım.
Ankette pilimin kalibre olması gerektiğini söylediler ve bu zamana kadar bekledim.
Pil performansım değişti mi derseniz evet biraz olsa da değişti fakat tatmin etmedi.

Asıl konuya gelecek olursak cihazımın daha yeni olmasına rağmen tam bugün pil sağlığım 99'a düşmüş.
yapa bilecegin hic bir şey yok sarjda iken kullanma telefonu yeter..

kaç saat ekranattıktan sonra şarj bitiyor hocam

şahin doğan

80+ Platinum
99'a düşmesinde sorun yok. Her cihazın pil üretim kalitesi aynı değil, babamın 11'i neredeyse 2 yıldır %87'de kaldı. Ortalama sağlık düşüşleri aynı zaten.
Pil kötü diyorsun ama ne kadar ekran süresi alıyorsun? Pil kısmından "Son 10 gün kısmının ekran görüntüsünü kullandığın uygulamalar gözükecek şekilde atar mısın?

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat

düşsün ne olacak :D bu kadar takmaya gerek yok 2 yıl kullan pilini değiştir
illa bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsan apple müşteri hizmetlerini arayabilirsin destek sağlıyorlar

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
99'a düşmesinde sorun yok. Her cihazın pil üretim kalitesi aynı değil, babamın 11'i neredeyse 2 yıldır %87'de kaldı. Ortalama sağlık düşüşleri aynı zaten.
Pil kötü diyorsun ama ne kadar ekran süresi alıyorsun? Pil kısmından "Son 10 gün kısmının ekran görüntüsünü kullandığın uygulamalar gözükecek şekilde atar mısın?
Sanırım böyle ani düşüşlerden sonra pil sağlığı uzun bir süre takılı kalıyormuş, doğru mudur?

Ekler

• IMG_2842.png
    IMG_2842.png
    418.1 KB · Hit: 30

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
Sanırım böyle ani düşüşlerden sonra pil sağlığı uzun bir süre takılı kalıyormuş, doğru mudur?
hocam bu kadar dert etme yoksa takıntı halıne gelır ben kendımden bılıyorum akısına bırak zaten 2/3 sene olmadan sıkıntı yasamassın

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Anıl G
bende 15 pro max var 10 aydır kullanıyorum halen %100 :D
bir tane de 16 pro max aldım da attım köşeye açmadım daha birgün açarım belki o da tahminimce uzun süre düşmeyecektir.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Benim telefonum da 15. 6 ay sonra 99'a düştü. Ondan sonra jet gibi düşmeye başladı alalım ocakta 1 sene olucak şuan 90.

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Benim telefonum da 15. 6 ay sonra 99'a düştü. Ondan sonra jet gibi düşmeye başladı alalım ocakta 1 sene olucak şuan 90.
Sanırım yukarda da dediğim gibi olay, erken düşenler takılıyor geç düşenler ise bir anda gidiyor

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,578
Üyeler
164,164
Son üye
Batuhan35
Top Bottom