İphone 15 aldım 1 hafta doldu telefon şarjı 1 saatte %20 düşüyor normal değil sanırım ama genede bilgi almak istedim teknik ekibe verdim bakacaklar ama olumlu sonuclanacağınıda dusunmuyorum fikir verecek biri varmı
öğlen 5 te %99 olmuş en son şuanda %74 (alalı 4 ay olucak 1 hafta sonra %99 pil sağlığı) ip 13 varİphone 15 aldım 1 hafta doldu telefon şarjı 1 saatte %20 düşüyor normal değil sanırım ama genede bilgi almak istedim teknik ekibe verdim bakacaklar ama olumlu sonuclanacağınıda dusunmuyorum fikir verecek biri varmı
parlaklık kısada normal biraz altı mobil veri acık hepParlaklık ne, nasıl kullanıyorsun, mobil veri mi vs. çok sayıda değişken var.
bakma süren ne kadar mesela ben 1 saat baktım 1 saatte %20 dustu yeni telefona göre ve pil sağlığı %100 olan telefona gore fazla değilmiöğlen 5 te %99 olmuş en son şuanda %74 (alalı 4 ay olucak 1 hafta sonra %99 pil sağlığı) ip 13 var
Ayrıca pil sağlığım %98 e inmişparlaklık kısada normal biraz altı mobil veri acık hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakma süren ne kadar mesela ben 1 saat baktım 1 saatte %20 dustu yeni telefona göre ve pil sağlığı %100 olan telefona gore fazla değilmi
yani bu durumda benim telefon sıkıntılı oluyor
muhtemelenyani bu durumda benim telefon sıkıntılı oluyor
Sıfır aldıysan normal bir durum kesinlikle değil.İphone 15 aldım 1 hafta doldu telefon şarjı 1 saatte %20 düşüyor normal değil sanırım ama genede bilgi almak istedim teknik ekibe verdim bakacaklar ama olumlu sonuclanacağınıda dusunmuyorum fikir verecek biri varmı
hocam şarj %100 şarj kac gun gidiyor veya saatValla bende de 15 var hiç böyle bir sorun yaşamıyorum gayet memnunum pil performansından
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle