Neler Yeni

İphone 15 aldım 1 hafta doldu telefon şarjı 1 saatte %20 düşüyor normal mi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
hocam şarj %100 şarj kac gun gidiyor veya saat
Benim kullanımımda bazen 1.5 gün takmadığım oluyor %50 ile bir günü daha bitiriyorum ama o bana özel genel olarak 1 günü rahat çıkarır bu telefon.

roee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Doruk
Benim kullanımımda bazen 1.5 gün takmadığım oluyor %50 ile bir günü daha bitiriyorum ama o bana özel genel olarak 1 günü rahat çıkarır bu telefon.
teknik servise verdim sence olumlu mu cevap alırım olumsuzmu

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
teknik servise verdim sence olumlu mu cevap alırım olumsuzmu
Yani pil döngüsüne ve şarj sistemine bakarlar tahmini belki göstergelerde yazılımsal sorun da olabilir ama çözeceklerini düşünüyorum Apple mağdur etmez.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Valla sanırım benim telefon da problemli. Alalı 2 hafta oluyor ama şarj çok dengesiz bazen çok hızlı gidiyor bazen normal anlamadım.

roee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Doruk
Yani pil döngüsüne ve şarj sistemine bakarlar tahmini belki göstergelerde yazılımsal sorun da olabilir ama çözeceklerini düşünüyorum Apple mağdur etmez.
sorun yok demişler bütün testlerden olumlu geçmiş cok güvenemedım teknik servise sence ne dıyorsun birde adaptörle alakalı oluyormu sarjın hızlı bitmesı

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Göksel
sorun yok demişler bütün testlerden olumlu geçmiş cok güvenemedım teknik servise sence ne dıyorsun birde adaptörle alakalı oluyormu sarjın hızlı bitmesı
nasıl sorun yok dostum bende 15 pro var sabahtan akşama kadar kullanıyorum bitiremiyorum şarjını

pcmasterrace

80+ Bronze
Valla sanırım benim telefon da problemli. Alalı 2 hafta oluyor ama şarj çok dengesiz bazen çok hızlı gidiyor bazen normal anlamadım.
yeni telefon kendini ayarlayana kadar çok şarj yer
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni telefon kendini ayarlayana kadar çok şarj yer

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Göksel
senin şarj 1 saate ne yapıyorsun da 20 düşüyor

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam şimdi bir detayı farkettim yazınızdaki iPhone cihazlarda genelde tam pil performansı vermesi 1 ay civarında sürer bazılarında daha hızlıdır tabi ama sizin cihaz 1 haftalıkmış zaten ben o detayı atlamışım 1 ay sonra eğer sorun çözülmez ise buraya yazın pil süresini arttıracak ayarlar öneririz

Top Bottom