16 pro max baya güzel 15 pro max için biraz kuşkuluyum sadeceKardeşim çevremde çok kullanan var herkes beğeniyor kimseden olumsuz bir şey duymadım ona güvenerekten de 16 pro max aldım zaten.
İyi yapmışsınız güzel telefon bencede elim büyük diye 15 pro max almayı düşünüyorum bakalımbende de 15 pro var yd 24k ya aldım ben tanıdıktan 2.el olarak çok güzel
pro max tavsiye etmiyorum çok kaba gözüküyor ıphonenin o klas duruşluğu pro max modellerinde olmuyor tablet gibi gözüküyor cepte de çok rahatsız ediyor16 pro max baya güzel 15 pro max için biraz kuşkuluyum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi yapmışsınız güzel telefon bencede elim büyük diye 15 pro max almayı düşünüyorum bakalım
Kardeşim alakası yok zevk meselesi kimisi der büyük arabaya gerek yok her yere giremezsin cart curt biri der suv araba şart altını vurma derdi yok konforu var falan filan sen bu konuları fazla karıştırma yanipro max tavsiye etmiyorum çok kaba gözüküyor ıphonenin o klas duruşluğu pro max modellerinde olmuyor tablet gibi gözüküyor cepte de çok rahatsız ediyor
Evet pro modelleri ele küçük geliyorKardeşim alakası yok zevk meselesi kimisi der büyük arabaya gerek yok her yere giremezsin cart curt biri der suv araba şart altını vurma derdi yok konforu var falan filan sen bu konuları fazla karıştırma yani