IPhone 15 pro Max'i İxaomi 15U ile takas ettirme

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
10
4 ay önce aldığım iPhone 15 pro Max 256gb'i İxaomi 15 ultra(1tb/16) ile başa baş takaslanacağım lakin ixaominin 2025te çıkardığı cihazların kalitesine hakim değilim yardımcı olabilir misiniz?

Kağıt üstünde kalitesi iyi, gerçek dünya testinde yazılımdan ötürü diğerleri daha iyi. Xiaomi kullanıp da geçecek olanlar için daha kullanışlı. iPhone kullandıktan sonra memnun etmeyebiir de.

4 ay önce aldığım iPhone 15 pro Max 256gb'i İxaomi 15 ultra(1tb/16) ile başa baş takaslanacağım
Sakın böyle bir şey yapma. Tefonunu satıp xiaominin sıfırını alsan üzerine bir sürü para kalır.

Yd cihazlar ise iyi Tr ise aşırı düzeyde mantıksız

Yd cihazlar ise iyi Tr ise aşırı düzeyde mantıksız
Şimdi alacağım ve vereceğim cihazda tr ama benim pil biraz sıkıntılar yaratıyor devir sayısı 153 te aktif kullanımda 5 saat falan dayanıyor pasif kullanımda da 1 günü zor görüyor iPhone 11pm beni pil konusunda çok geri de bırakıyor ve şu an benim telin ikinci el piyasası 65 70 ix 15u'nun da sıfırı 70 üstü

Şimdi alacağım ve vereceğim cihazda tr ama benim pil biraz sıkıntılar yaratıyor devir sayısı 153 te aktif kullanımda 5 saat falan dayanıyor pasif kullanımda da 1 günü zor görüyor iPhone 11pm beni pil konusunda çok geri de bırakıyor ve şu an benim telin ikinci el piyasası 65 70 ix 15u'nun da sıfırı 70 üstü
15 u yı server kayıt yaptıkları için Tr alan yok sen kaydı ucuza yapılan cihaza 2 kat daha fazla para ödermisin

Attan inip eşeğe binme bu oluyor dostum haberin olsun iPhone 15 pro Max nasıl xaomi ile takas edilir hiç anlamıyorum pil konusunda eğer çok çok aktif isen evet iPhone lar o kadar dayanıklı değil iPhone kullanıcısı ne aldığını bilerek alır

Ben benzer durumu yaptım ve 6 ay kadar vivo kullandıktan sonra iphone geri döndüm. Hele Apple ekosistemindeyseniz, günlük konfor kötü etkileniyor. Üstelik xiaominin arayüzü çöp.

Yurtdışı al kayıt oluyor. Ortalama 42 bin fiyatları var.

Kağıt üstünde kalitesi iyi, gerçek dünya testinde yazılımdan ötürü diğerleri daha iyi. Xiaomi kullanıp da geçecek olanlar için daha kullanışlı. iPhone kullandıktan sonra memnun etmeyebiir de.
ben şahsen iphone 11den f7 proya geçtim yazılım olarak gayet stabil memnunum arka kamerası 11den iyi ama ön kamerası için aynı şeyi diyemem

ben şahsen iphone 11den f7 proya geçtim yazılım olarak gayet stabil memnunum arka kamerası 11den iyi ama ön kamerası için aynı şeyi diyemem
Söz konusu cihaz 15 Pro Max olduğundan aynı etki olmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,188
Üyeler
183,957
Son üye
egolukayisi
Geri