Sakın böyle bir şey yapma. Tefonunu satıp xiaominin sıfırını alsan üzerine bir sürü para kalır.4 ay önce aldığım iPhone 15 pro Max 256gb'i İxaomi 15 ultra(1tb/16) ile başa baş takaslanacağım
Şimdi alacağım ve vereceğim cihazda tr ama benim pil biraz sıkıntılar yaratıyor devir sayısı 153 te aktif kullanımda 5 saat falan dayanıyor pasif kullanımda da 1 günü zor görüyor iPhone 11pm beni pil konusunda çok geri de bırakıyor ve şu an benim telin ikinci el piyasası 65 70 ix 15u'nun da sıfırı 70 üstüYd cihazlar ise iyi Tr ise aşırı düzeyde mantıksız
15 u yı server kayıt yaptıkları için Tr alan yok sen kaydı ucuza yapılan cihaza 2 kat daha fazla para ödermisinŞimdi alacağım ve vereceğim cihazda tr ama benim pil biraz sıkıntılar yaratıyor devir sayısı 153 te aktif kullanımda 5 saat falan dayanıyor pasif kullanımda da 1 günü zor görüyor iPhone 11pm beni pil konusunda çok geri de bırakıyor ve şu an benim telin ikinci el piyasası 65 70 ix 15u'nun da sıfırı 70 üstü
ben şahsen iphone 11den f7 proya geçtim yazılım olarak gayet stabil memnunum arka kamerası 11den iyi ama ön kamerası için aynı şeyi diyememKağıt üstünde kalitesi iyi, gerçek dünya testinde yazılımdan ötürü diğerleri daha iyi. Xiaomi kullanıp da geçecek olanlar için daha kullanışlı. iPhone kullandıktan sonra memnun etmeyebiir de.
Söz konusu cihaz 15 Pro Max olduğundan aynı etki olmayacaktır.ben şahsen iphone 11den f7 proya geçtim yazılım olarak gayet stabil memnunum arka kamerası 11den iyi ama ön kamerası için aynı şeyi diyemem