Neler Yeni

IPhone 15 şarj çabuk bitiyor

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Telefonumu geçtiğimiz cuma günü aldım ve tüm şarj yiyen ayarları kapattım.
Fakat buna rağmen şarjım çok hızlı bitiyor, Reels izlerken her 3-4 dakikada 1 şarj yiyor.
Diğer iPhone 15 kullanan arkadaşlarıma bu soruyu sordum, onlar ise bana telefonlarını ilk aldıklarında şarjlarının çok yavaş bittiğini söyledi.
Günlük ekran sürem ortalama 4 saat 35 dakika

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Yiğit
Fakat buna rağmen şarjım çok hızlı bitiyor, Reels izlerken her 3-4 dakikada 1 şarj yiyor.
Diğer iPhone 15 kullanan arkadaşlarıma bu soruyu sordum, onlar ise bana telefonlarını ilk aldıklarında şarjlarının çok yavaş bittiğini söyledi.
bataryası 3350 mah biraz normal bir durum aslında

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bataryası 3350 mah biraz normal bir durum aslında
Bence değil cihaz daha yeni ve yeni cihazlarda şarj bu kadar hızlı bitmemeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu 10 dakika kullansam 3 şarj yiyor normalde bu model 6 7 saat çıkartması gerekiyor

şahin doğan

80+ Platinum
Bence değil cihaz daha yeni ve yeni cihazlarda şarj bu kadar hızlı bitmemeli

Telefonu 10 dakika kullansam 3 şarj yiyor normalde bu model 6 7 saat çıkartması gerekiyor
Hücresel veri de kullanıyorsan normal.

şahin doğan

80+ Platinum
Peki telefonu aldıktan sonra bataryanın kendini kullanıma göre kalibre ettiği doğru mu?
Yoksa servise vereceğim
1 hafta kadar sürüyor İOS 18 de. Ne kadar etki eder orası ayrı ama sürüyor. Bu süreleri mobil veri ile alıyorsan normal. Servislik bir şey yok.

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta kadar sürüyor İOS 18 de. Ne kadar etki eder orası ayrı ama sürüyor. Bu süreleri mobil veri ile alıyorsan normal. Servislik bir şey yok.
Mobil veri ile diğer 15 kullanan arkadaşım telefonu benden daha fazla kullanmasına rağmen şarjı daha çok götürüyor

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Emre
Banada az geldi bu arada ama iPhone’da şöyle bi söylenti var bataryanın tam performans kullanması için 1 hafta geçmesi lazım falan filan diye ne kadar doğrudur bilemem. Ben ise iPhone 14 Pro kullanıyorum ve ekran sürem aşağıdaki gibidir. Ayrıca pil sağlı %81

Ekler

• IMG_0608.png
    IMG_0608.png
    439.6 KB · Hit: 31

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
ben de 2 ay önce aldım ilk aldığınızda şarjı hızlı gitmesi normal 1 ay sonra normale dönüyor dönüyor merak etmeyin ben de ilk başta korkmuştum

r4ngerqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
ben de 2 ay önce aldım ilk aldığınızda şarjı hızlı gitmesi normal 1 ay sonra normale dönüyor dönüyor merak etmeyin ben de ilk başta korkmuştum
Umarım dediğiniz gibidir ve başka bir durum yoktur, teşekkürler

Banada az geldi bu arada ama iPhone’da şöyle bi söylenti var bataryanın tam performans kullanması için 1 hafta geçmesi lazım falan filan diye ne kadar doğrudur bilemem. Ben ise iPhone 14 Pro kullanıyorum ve ekran sürem aşağıdaki gibidir. Ayrıca pil sağlı %81
Evet öyle bir söylentiyi fazlasıyla duydum 1 ay ila 1 hafta arasında oturuyormuş batarya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom