Hepsi buradan aldım 17 si kargoya verildi 24 geldi garanti 23 gösteriyorFatura tarihine göreydi herhalde tam bilmiyorum ama
Hepsi buradan aldım 17 si kargoya verildi 24 geldi garanti 23 gösteriyorBenim bildiğim kadarıyla fatura tarihine göre başlıyor.
Faturaya bak ne yazıyorHepsi buradan aldım 17 si kargoya verildi 24 geldi garanti 23 gösteriyor
Hocam fatura düzenlenme tarihi 17Faturaya bak ne yazıyor
O zaman müşteri temsilcisiyle konuşHocam fatura düzenlenme tarihi 17
Apple destek aldığınız yer ile görüşün diyorO zaman müşteri temsilcisiyle konuş
Sen bu ürünü, ne zaman aldın ve hangi gün aldıysan, aldığın günün faturasından itibaren garanti sürecin başlamaktadır.Telefonu kutusundan 24.09 tarihinde açmıştım ama sınırlı garanti kısmı 23.09.2024 gösteriyor normal mi ? açılmış diyen var yenilenmiş olabilir diyende var
17si kargoya verildi ve garanti 23ünde başladıysa, fatura 23ünde kesilmiştir. Kargodayken açılıp, kurulup, garanti başlatılıp, tekrar kapatılıp, sana teslim edilecek hali yok sonuçta.Hepsi buradan aldım 17 si kargoya verildi 24 geldi garanti 23 gösteriyor
Fatura 17 si hepsi burada telefonun garanti yerinde 23.09 başlangıçSen bu ürünü, ne zaman aldın ve hangi gün aldıysan, aldığın günün faturasından itibaren garanti sürecin başlamaktadır.