Neler Yeni

iPhone 15 sıfır alınan garanti başlangıcı

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Arda

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
kardeş apple ara fatura istiyorlar gönderince düzeltiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ats5050
Birader Apple destek uygulamasına gir. Cihazını seç ürünü ne zaman aldın diye soracak sana. Aldığın tarihi gir.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Sercan SAYİT
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bir yada bir kaç günün probleme dönüştürülmesini mi görüyorum?

liluzivert

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Birader Apple destek uygulamasına gir. Cihazını seç ürünü ne zaman aldın diye soracak sana. Aldığın tarihi gir.
***** mısın bilader o kadar kolay olsa herkes değiştirir ürünün seri numarasına gömülü garanti, apple dışında kimse değiştiremez. öyle olsa ben 5 sene sonra gireyim aldım diye götüreyim öyle iş mi olur

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
***** mısın bilader o kadar kolay olsa herkes değiştirir ürünün seri numarasına gömülü garanti, apple dışında kimse değiştiremez. öyle olsa ben 5 sene sonra gireyim aldım diye götüreyim öyle iş mi olur
Ulan dalyarak kendim yaptım biliyorum. Hem iphone cihazımda hemde airpods cihazımda. Düzgün konuş almıyım aklını senin

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
gelip alsana

o yüzden apple aradığımda seri numarası yazılı şekilde fatura istediler
insan gibi ben öyle yaptım dene diyorum. Ters ters konuşmaya devam edersen bir gün sokarlar bir yerine o telefonu haberin olsun. Forumda anonim takılmaya benzemez

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1 günlük muhtemelen global saat bazlı hata sonucu olan sapma yüzünden koca koca adamların chatine bak abi. Kral sende 1 günün lafını yapmayıver be. O gün farkı, saat farkından da olabilir veya prosedür olarak da olabilir her şey olabilir ama bence sorun olamaz

liluzivert

80+ Bronze
1 günlük muhtemelen global saat bazlı hata sonucu olan sapma yüzünden koca koca adamların chatine bak abi. Kral sende 1 günün lafını yapmayıver be. O gün farkı, saat farkından da olabilir veya prosedür olarak da olabilir her şey olabilir ama bence sorun olamaz
benim airpods geldiğinde 6 ay farkla gelmişti her ürün 1 gün olmuyor

Top Bottom