Hocam sizin adınıza ne zaman fatura kesildiyse o zaman başlar.Fatura 17 si hepsi burada telefonun garanti yerinde 23.09 başlangıç
Hocam sizin adınıza ne zaman fatura kesildiyse o zaman başlar.Fatura 17 si hepsi burada telefonun garanti yerinde 23.09 başlangıç
Tamam git görüş o zamanApple destek aldığınız yer ile görüşün diyor
Birader Apple destek uygulamasına gir. Cihazını seç ürünü ne zaman aldın diye soracak sana. Aldığın tarihi gir.
***** mısın bilader o kadar kolay olsa herkes değiştirir ürünün seri numarasına gömülü garanti, apple dışında kimse değiştiremez. öyle olsa ben 5 sene sonra gireyim aldım diye götüreyim öyle iş mi olurBirader Apple destek uygulamasına gir. Cihazını seç ürünü ne zaman aldın diye soracak sana. Aldığın tarihi gir.
Ulan dalyarak kendim yaptım biliyorum. Hem iphone cihazımda hemde airpods cihazımda. Düzgün konuş almıyım aklını senin***** mısın bilader o kadar kolay olsa herkes değiştirir ürünün seri numarasına gömülü garanti, apple dışında kimse değiştiremez. öyle olsa ben 5 sene sonra gireyim aldım diye götüreyim öyle iş mi olur
gelip alsanaUlan dalyarak kendim yaptım biliyorum. Hem iphone cihazımda hemde airpods cihazımda. Düzgün konuş almıyım aklını senin
insan gibi ben öyle yaptım dene diyorum. Ters ters konuşmaya devam edersen bir gün sokarlar bir yerine o telefonu haberin olsun. Forumda anonim takılmaya benzemezgelip alsana
o yüzden apple aradığımda seri numarası yazılı şekilde fatura istediler
sokabilen soksuninsan gibi ben öyle yaptım dene diyorum. Ters ters konuşmaya devam edersen bir gün sokarlar bir yerine o telefonu haberin olsun. Forumda anonim takılmaya benzemez
benim airpods geldiğinde 6 ay farkla gelmişti her ürün 1 gün olmuyor1 günlük muhtemelen global saat bazlı hata sonucu olan sapma yüzünden koca koca adamların chatine bak abi. Kral sende 1 günün lafını yapmayıver be. O gün farkı, saat farkından da olabilir veya prosedür olarak da olabilir her şey olabilir ama bence sorun olamaz
Her ürün dememişim zaten, aradaki fark 6 ay da değil.benim airpods geldiğinde 6 ay farkla gelmişti her ürün 1 gün olmuyor