Cavuskerem
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,611
- İsim
- Kerem Çavuş
ben iphone 11 den geçmiş biri olarak ve hem 13 hem 13 pro hem de 16 pro ile karşılaştırmış biri olarak kamerasında hiçbir eksiklik hissetmeyeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim , sadece gece fazla çekim yapıyorsanız gece çekimi iphone kadar iyi değil o hissediliyor ama yine de başarılı , bir konu da şu ben kendim story atmadığım için test edemedim , instagram gibi platformlarda story atarken bozulma oluyor mu o önemliyse o konuyu bir araştırın isterseniz , hiç boşa fazla para vermenize gerek yok s24 alıp geçingönlümden iphone 15 geçiyor. 4 yıldır eski bir model de olsa samsung m21 kullanıyorum ve açıkçası kamerası çok berbat. İphone'nun kamerası bana kalırsa iphone 7de de 13te de iyiydi yani anladınız beni. Fiyat olarak evet pahalı ama s24 kullanan çevremde de yok şu an canlı olarak kamera performansını göremedim. Benim için önemli olan işlemcisi vs. değil. Dediğim gibi tek şey kamera ve bunun da iphone'da daha iyi olduğunu düşünüyorum internetten bir çok test izledim. Testlerde de bir iphone 15 bir s24 seçilse de. Yine de iphone'dan yana tercihimi kullanacağım sanırım. Ha yine de illa derseniz bence paranı çöpe atma s24 gerçekten iyi ve düzeltmişler kameraları diye o zaman düşünürüm haftalardır kararsızlıktan yoruldum gerçekten.