Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Yeni bir telefon alma sürecindeyim şu an iPhone SE 2. nesil kullanıyorum ama her anlamda kısıtlı bir telefon. Biliyorsunuz ki iPhone 16 çıkacak acaba fiyatı ne kadar olur? iPhone 16 çıktığında 15 ucuzlar mı?
yeni bir telefonu çıkıyor ya diğerinde çok bir ucuzlama beklemiyorum tabi ama yine de bir düşüş olmaz mı? iphone 16 kaç tlden satışa çıkacakkesinlikle bekle bu ay tanıtılır ay sonuda alırsın sanırım. apple bir şey ucuzladığını gördünmü sen hiç.
belki hepsiburada gibi siteler biraz indirim yapabilir. iphone 15 51k amazonda.yeni bir telefonu çıkıyor ya diğerinde çok bir ucuzlama beklemiyorum tabi ama yine de bir düşüş olmaz mı? iphone 16 kaç tlden satışa çıkacak
60-69k arası olabilir diye duymuştum iphone 16 için.belki hepsiburada gibi siteler biraz indirim yapabilir. iphone 15 51k amazonda.
fazla bir şey olmaz ülkemizde fiyatlar. iphone 16 pro max 100 bin lira bir şey olur alt tarafı. 100 bin lira ne alabiliyorsun artık. rtx 4090 lı laptop bile alınmıyor o paraya.yeni bir telefonu çıkıyor ya diğerinde çok bir ucuzlama beklemiyorum tabi ama yine de bir düşüş olmaz mı? iphone 16 kaç tlden satışa çıkacak