Neler Yeni

IPhone 16 beklenilmeli mi? Kaç TL olacak?

callsaul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Topçu
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Yeni bir telefon alma sürecindeyim şu an iPhone SE 2. nesil kullanıyorum ama her anlamda kısıtlı bir telefon. Biliyorsunuz ki iPhone 16 çıkacak acaba fiyatı ne kadar olur? iPhone 16 çıktığında 15 ucuzlar mı?

Evanescence

80+ Bronze
kesinlikle bekle bu ay tanıtılır ay sonuda alırsın sanırım. apple bir şey ucuzladığını gördünmü sen hiç.

callsaul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle bekle bu ay tanıtılır ay sonuda alırsın sanırım. apple bir şey ucuzladığını gördünmü sen hiç.
yeni bir telefonu çıkıyor ya diğerinde çok bir ucuzlama beklemiyorum tabi ama yine de bir düşüş olmaz mı? iphone 16 kaç tlden satışa çıkacak

yeni bir telefonu çıkıyor ya diğerinde çok bir ucuzlama beklemiyorum tabi ama yine de bir düşüş olmaz mı? iphone 16 kaç tlden satışa çıkacak
belki hepsiburada gibi siteler biraz indirim yapabilir. iphone 15 51k amazonda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki hepsiburada gibi siteler biraz indirim yapabilir. iphone 15 51k amazonda.
60-69k arası olabilir diye duymuştum iphone 16 için.

Evanescence

80+ Bronze
fazla bir şey olmaz ülkemizde fiyatlar. iphone 16 pro max 100 bin lira bir şey olur alt tarafı. 100 bin lira ne alabiliyorsun artık. rtx 4090 lı laptop bile alınmıyor o paraya.

Top Bottom