Neler Yeni

Öneri Yurt içi iPhone 13 mü, Yurt dışı iPhone 16 mı alınmalı?

zyraxone

80+
Android almak istemiyorum. Yurtdışı için de 4 ay 2 telefon kullanmak pek sıkıntı olmaz gibi geliyor.

Duruma bakacağım. Aralık sonu gibi almayı planlıyorum. Yapay zeka pek işime yaramaz. Dinamik ada ise hoş duruyor herşeyi kolaylaştırıyor.

Amacım uzun bir süre aynı telefonda kalmak olacağından 13 almak istemiyorum açıkçası. Bu nedenle yurt dışı 16 yada 15 pro alacağım.
O zaman 13 mantıksız ama yd alığ 4 ay dert edinmekte mantıksız :D sahsen yerinde olsam Android alırdım.

Bu arada 15 pro max kullanıyorum bir kolaylık sağladığı yok diyebiliriz. Bi müzik dinlerken hoş duruyor, aramadaki kişilere foto ekleyince yine hoş duruyor, birde her zaman açık ekranı navigasyonla kullanıyorum sarj yemesin diye. Öyle aman aman işe yarar bir şey değil. Birde flas kontrolü (sadece 1 kere kullandım şakasız oda test etmek amaçlı)

noby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Civan Baki
O zaman 13 mantıksız ama yd alığ 4 ay dert edinmekte mantıksız :D sahsen yerinde olsam Android alırdım.

Bu arada 15 pro max kullanıyorum bir kolaylık sağladığı yok diyebiliriz. Bi müzik dinlerken hoş duruyor, aramadaki kişilere foto ekleyince yine hoş duruyor, birde her zaman açık ekranı navigasyonla kullanıyorum sarj yemesin diye. Öyle aman aman işe yarar bir şey değil. Birde flas kontrolü (sadece 1 kere kullandım şakasız oda test etmek amaçlı)
Dediğim gibi android kullanmak istemiyorum.

13 zaten mantıksız kalıyor. 2026'ya kadar güncelleme alacakmış. Güncellemesi 3-4 yıl daha sürseydi 13'ü direk alırdım. Mecburen yurt dışı almak zorundayım. Aslında çift telefon kullanmak benim için daha mantıklı oluyor bu durumda. Sadece 2 telefonu beraber şarj etmem gerekecek. Onun dışında bir problem olmaz gibi. Zaten fazla arama yapan biri de değilim. Duruma bakacağım.

Top Bottom