Neler Yeni

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
enes
yanında iki telefon taşımak yük gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

turkcell eş kart ile kullanılabiliyor diye biliyorum

ne tür bi gecikme
aramalar falan gec geliyor internet paylaşımı kopuyor falan

1 ay açıkta kalma olayı ne ve başka telefonla kullanma işini daha detaylı anlatır mısın lütfen çok kararsızım yardımcı olmuş olursun yurt dışı olduğu için eksik vs. oluyormu
simdi yurtdışı cihazlarına ülkemiz 4 ay tek sime izin veriyor kulanmaya bizde 2 sim 4+4 8 ay kullanıyoruz kalan 4 ayıda sim kartı baska bir cihaza takıyotuz icloud birlestiriyoruz bu sefer asıl telefon sim yok ama icloud ile baglı cihazda var aramalar falan hep geliyor asıl cihaza bide interneti diger cihazdan acman gekiyor bu kadar

Reyconjeff

80+ Bronze
evde bende bu cihazdan var bunla da olur mu ki acaba denemek lazım

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Enes

simdi yurtdışı cihazlarına ülkemiz 4 ay tek sime izin veriyor kulanmaya bizde 2 sim 4+4 8 ay kullanıyoruz kalan 4 ayıda sim kartı baska bir cihaza takıyotuz icloud birlestiriyoruz bu sefer asıl telefon sim yok ama icloud ile baglı cihazda var aramalar falan hep geliyor asıl cihaza bide interneti diger cihazdan acman gekiyor bu kadar
Peki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Alkan Köroğlu

wifi üzerinden yapılıyor aramalar bir yakınım bu şekilde kullanıyor bir sorun yaşamadığını söyledi ben de bu yıl içerisinde alıp böyle kullanmayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım bir sıkıntı yaşayan görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
enes

Reyconjeff

80+ Bronze
Peki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka
4+4 olayı kaklmaz asla diye bir durum yok eğer kalkarsa telefonu açtırman lazım yasal açtırma parasını ödeyerek ve onu açtırabilmen içinde yakın tarihli yurt dışı çıktı girdin olması lazım

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Alkan Köroğlu
eğer o iptal olursa ki ben böyle bir şey düşünmüyorum tüm yıl boyunca iki telefon ya da router kullanırsın açıkta kalmazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
enes
wifi üzerinden yapılıyor aramalar bir yakınım bu şekilde kullanıyor bir sorun yaşamadığını söyledi ben de bu yıl içerisinde alıp böyle kullanmayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım bir sıkıntı yaşayan görmedim
dedigin gibi ise süper dostum benım dediklerim yalandan bilgiler cok bilgim yok gordugum kadar

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Alkan Köroğlu
dedigin gibi ise süper dostum benım dediklerim yalandan bilgiler cok bilgim yok gordugum kadar
eğer şebeke çekemeyen bir yerde kullanılırsa evet gecikme düşük bi ihtimalde olabilir diye düşünüyorum sonuçta internet ağı üzerinden arama alıryor ve yapıyor zaten sadece turkcelle kullanılıyor o yüzden neredeyse gideceğiniz hiç bir yerde bu problemi yaşamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom