Reyconjeff
80+ Bronze
evet eş kart lazım. Diğer operatörlerde var mı bu eş kart acaba?turkcell eş kart ile kullanılabiliyor diye biliyorum
evet eş kart lazım. Diğer operatörlerde var mı bu eş kart acaba?turkcell eş kart ile kullanılabiliyor diye biliyorum
aramalar falan gec geliyor internet paylaşımı kopuyor falanyanında iki telefon taşımak yük gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
turkcell eş kart ile kullanılabiliyor diye biliyorum
ne tür bi gecikme
simdi yurtdışı cihazlarına ülkemiz 4 ay tek sime izin veriyor kulanmaya bizde 2 sim 4+4 8 ay kullanıyoruz kalan 4 ayıda sim kartı baska bir cihaza takıyotuz icloud birlestiriyoruz bu sefer asıl telefon sim yok ama icloud ile baglı cihazda var aramalar falan hep geliyor asıl cihaza bide interneti diger cihazdan acman gekiyor bu kadar1 ay açıkta kalma olayı ne ve başka telefonla kullanma işini daha detaylı anlatır mısın lütfen çok kararsızım yardımcı olmuş olursun yurt dışı olduğu için eksik vs. oluyormu
sanırım şu an sadece turkcellde mevcutevet eş kart lazım. Diğer operatörlerde var mı bu eş kart acaba?
Peki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başkaaramalar falan gec geliyor internet paylaşımı kopuyor falan
simdi yurtdışı cihazlarına ülkemiz 4 ay tek sime izin veriyor kulanmaya bizde 2 sim 4+4 8 ay kullanıyoruz kalan 4 ayıda sim kartı baska bir cihaza takıyotuz icloud birlestiriyoruz bu sefer asıl telefon sim yok ama icloud ile baglı cihazda var aramalar falan hep geliyor asıl cihaza bide interneti diger cihazdan acman gekiyor bu kadar
wifi üzerinden yapılıyor aramalar bir yakınım bu şekilde kullanıyor bir sorun yaşamadığını söyledi ben de bu yıl içerisinde alıp böyle kullanmayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım bir sıkıntı yaşayan görmedimaramalar falan gec geliyor internet paylaşımı kopuyor falan
simdi yurtdışı cihazlarına ülkemiz 4 ay tek sime izin veriyor kulanmaya bizde 2 sim 4+4 8 ay kullanıyoruz kalan 4 ayıda sim kartı baska bir cihaza takıyotuz icloud birlestiriyoruz bu sefer asıl telefon sim yok ama icloud ile baglı cihazda var aramalar falan hep geliyor asıl cihaza bide interneti diger cihazdan acman gekiyor bu kadar
gram fikrim yok dostum akıllıysan bence 2el veya 0 13 al gecPeki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka
fikrimce en güzeli ogram fikrim yok dostum akıllıysan bence 2el veya 0 13 al gec
4+4 olayı kaklmaz asla diye bir durum yok eğer kalkarsa telefonu açtırman lazım yasal açtırma parasını ödeyerek ve onu açtırabilmen içinde yakın tarihli yurt dışı çıktı girdin olması lazımPeki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka
eğer o iptal olursa ki ben böyle bir şey düşünmüyorum tüm yıl boyunca iki telefon ya da router kullanırsın açıkta kalmazsınPeki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka
dedigin gibi ise süper dostum benım dediklerim yalandan bilgiler cok bilgim yok gordugum kadarwifi üzerinden yapılıyor aramalar bir yakınım bu şekilde kullanıyor bir sorun yaşamadığını söyledi ben de bu yıl içerisinde alıp böyle kullanmayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım bir sıkıntı yaşayan görmedim
eğer şebeke çekemeyen bir yerde kullanılırsa evet gecikme düşük bi ihtimalde olabilir diye düşünüyorum sonuçta internet ağı üzerinden arama alıryor ve yapıyor zaten sadece turkcelle kullanılıyor o yüzden neredeyse gideceğiniz hiç bir yerde bu problemi yaşamazsınızdedigin gibi ise süper dostum benım dediklerim yalandan bilgiler cok bilgim yok gordugum kadar