şahin doğan
80+ Platinum
Bütün sızıntılar 17'de. Özellikle Pro'da. 12 GB Ram, yeni kamera sensörü, çok daha iyi soğutma.18 e de kalmış olabilir
Bütün sızıntılar 17'de. Özellikle Pro'da. 12 GB Ram, yeni kamera sensörü, çok daha iyi soğutma.18 e de kalmış olabilir
Kesinlikle bekle derim.Benim 11 i 1 sene daha mı kullansam (para da yok o kadar)
bir anda geçerim dersen kullan yoksa 13 yapıp sonradan 17 ye geç bende ip11 kullanıyorum yavaşlığını arada hissettiriyor uygulamalardaBenim 11 i 1 sene daha mı kullansam (para da yok o kadar)
13 kullananlar14 ve 15 serisi kullananlar 17'yi beklesin. Aman aman değişiklikler yok. Pro'da bile bir şey yok neredeyse. Her şey 17 serisine kaldı.
Yazın başından beri beta sürümü kullanıyorum şuan ios18 beta6 dayımHarbi bide İOS 18 yüklücek misin
Gizli dosya kısmı benim için önemli yoksa asla geçmezdim ama bu 2/3 hafta içerisinde sürüm düşürebilirimDaha da yavaşlatmada bari
Muhtemelen son 2 hafta. Sonrasında istesen de düşüremezsin.Gizli dosya kısmı benim için önemli yoksa asla geçmezdim ama bu 2/3 hafta içerisinde sürüm düşürebilirim
Düşüyor.Sürüm düşmüyor diye biliyorum