Neler Yeni

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
youtube karşılaştırmaları çok güzel oluyor orda kıyaslama videolarına bak aklında kesinlikle soru kalmaz.

bende xiomi 14t pro almayı düşünüyorum yazılımı korkutuyor beni ne yapsak bilemedim.
Yazılımı cidden berbat şu xiaominin custom romlar 10 kat daha iyi stok romdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen s25 beklerdim arayüz olarak ios tasarım olarakta iphone sevsemde 100k verilmez be abi gereksiz pahalı tabi dersen ben yurtdışından alıp üstüne kayıt yaptırırım biraz daha az farkla satın almış olursun. öyle bir durum yaparsan eğer 16pro max

frtea34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
Yazılımı cidden berbat şu xiaominin custom romlar 10 kat daha iyi stok romdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen s25 beklerdim arayüz olarak ios tasarım olarakta iphone sevsemde 100k verilmez be abi gereksiz pahalı tabi dersen ben yurtdışından alıp üstüne kayıt yaptırırım biraz daha az farkla satın almış olursun. öyle bir durum yaparsan eğer 16pro max
yurtdışından hiç anlamıyorum zahmetine de katlanamam gibi
parasında değilim sadece en iyi deneyimi alabileceğim telefon önemli benim için
birde redditte gezerken bir yorum okumuştum apple taptic engine rakipsiz olduğunu iddia ediyordu hatta sırf bunun için andoridi bırakan biri bile varmış. Hiç denemedim hatta şuan titreşim kapalı kullanıyorum çünkü elimdeki rahatsız ediyor :) acaba söylenildiği kadar iyi mi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yurtdışından hiç anlamıyorum zahmetine de katlanamam gibi
parasında değilim sadece en iyi deneyimi alabileceğim telefon önemli benim için
birde redditte gezerken bir yorum okumuştum apple taptic engine rakipsiz olduğunu iddia ediyordu hatta sırf bunun için andoridi bırakan biri bile varmış. Hiç denemedim hatta şuan titreşim kapalı kullanıyorum çünkü elimdeki rahatsız ediyor :) acaba söylenildiği kadar iyi mi
Taptic engine cidden çok iyi. O konuda apple'nin hakkını kimse yiyemez en baba samsung fanboyu bile buna iyi der geri kalan herşeyi kötülese bile o kadar iyi.

frtea34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
Taptic engine cidden çok iyi. O konuda apple'nin hakkını kimse yiyemez en baba samsung fanboyu bile buna iyi der geri kalan herşeyi kötülese bile o kadar iyi.
açıkçası denemek için en heyecanlı olduğum konuların başında olabilir :) çünkü çok övülüyordu
16 pro max 256gb tercih ediyorum gibi sabaha inşallah

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
açıkçası denemek için en heyecanlı olduğum konuların başında olabilir :) çünkü çok övülüyordu
16 pro max 256gb tercih ediyorum gibi sabaha inşallah
15 Pro max te alınabilir bulabilirsen 16 ile arasında aman aman fark yok 4k 120 fps video çekmeyeceksen eğer
kamera butonunun efektifliği yok normal ekrandan yapılan ayar daha iyi ayrıca ses butonlarını hali hazırda fotoğraf çekme butonu olarak zaten kullanabiliyoruz.

frtea34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
15 Pro max te alınabilir bulabilirsen 16 ile arasında aman aman fark yok 4k 120 fps video çekmeyeceksen eğer
kamera butonunun efektifliği yok normal ekrandan yapılan ayar daha iyi ayrıca ses butonlarını hali hazırda fotoğraf çekme butonu olarak zaten kullanabiliyoruz.
video çekmiyorum direkt, benim için önemli olan fotoğraf ve evet katılıyorum bir tuş o kadarda önemli değil fakat çöl titanyumu rengi ve almışken en yenisi olması iyi hissettiriyor zaten kılıfsız kullanacağım sadece ekran koruyucu alırım öyle zırhlamayı falan sevmem

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
video çekmiyorum direkt, benim için önemli olan fotoğraf ve evet katılıyorum bir tuş o kadarda önemli değil fakat çöl titanyumu rengi ve almışken en yenisi olması iyi hissettiriyor zaten kılıfsız kullanacağım sadece ekran koruyucu alırım öyle zırhlamayı falan sevmem
Kılıfsız kullanacaksanız eğer en azından bi kaplama yaptırın derim hem kılıf kadar kaba olmaz hemde telefonda bir koruma olur gene.
(Diyeceğimde daha kaplama çıkmamış 16 serisi için)

frtea34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
Kılıfsız kullanacaksanız eğer en azından bi kaplama yaptırın derim hem kılıf kadar kaba olmaz hemde telefonda bir koruma olur gene.
(Diyeceğimde daha kaplama çıkmamış 16 serisi için)
Kaplama olayını ilk defa duydum araştıracağım
yardımlarınız için çok teşekkürler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kaplama olayını ilk defa duydum araştıracağım
yardımlarınız için çok teşekkürler
Şimdiden hayırlı olsun telefonunuz ben 13 aldım yd 15 pro max yerine benim işimi görüyor yinede.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
öncelikle selamlar daha önce hiç forum kullanmamış birisi olarak çiğnediğim bir kural varsa kusuruma bakmayın lütfen buralarda yeniyim :)

şuanda oppo a9 2020 kullanıyorum hayli eski bir telefondur kendisi
hep idarelik telefon kullandım, fakat şuan elimde biraz para var borçla harçla değil direkt tek çekim alacağım. ucuz telefon kullanmanın getirdiği +dan dolayı tasarruf yapabildim daha birçok neden vs.vs.
artık uzun ömürlü kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum anlattıklarımdan anladığınız kadarıyla ekosistemle falanda işim yok zaten ama belki beğendiğim markanın diğer ürünlerini de zamanla alırım dert değil. Hangi markayı modeli tercih etmeliyim daha önce samsung veya apple tecrübem yok.
İphoneler bana hep gereksiz geliyor nedense çok gereksiz pahalı

The Batman

80+ Silver
s24 ultra kullanıyorum cıktıgından beri iphone 15 pro max almadıgım için pişman degilim hangisini alırsan pişman etmez ama arada bayagı fiyat farkı var

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
35 bine s23 ultra geriye kalan para ile bilgisayar toplardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular