Iphone 16 pro 6. kattan düştü

emin6606

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi akşamlar. Daha bu sabah sıfır olarak satın aldığım iphone 16 pro telefon maalesefki 6. kattan düştü. telefonun arka camı büyük ölçüde çatladı ana ekranınd bazı kısımlarında ufak çatlaklar mevcut ama arka tarafta üst kısımlar bayağı hasar aldı. dinamik adanın ışığı yanıp söndüğü için anakartın sağlam olduğunu düşünüyorum. daha ilk gün olduğu için apple destek verir mi ya da en ucuz yollu ve güvenilir olarak nerede tamir ettirebilirim acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

İyi akşamlar. Daha bu sabah sıfır olarak satın aldığım iphone 16 pro telefon maalesefki 6. kattan düştü. telefonun arka camı büyük ölçüde çatladı ana ekranınd bazı kısımlarında ufak çatlaklar mevcut ama arka tarafta üst kısımlar bayağı hasar aldı. dinamik adanın ışığı yanıp söndüğü için anakartın sağlam olduğunu düşünüyorum. daha ilk gün olduğu için apple destek verir mi ya da en ucuz yollu ve güvenilir olarak nerede tamir ettirebilirim acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Kasko varsa sorun olmaz bence

• Kızgın
Reaksiyonlar: UCAK
Fppro var bildiğim.

Kullanıcı hatası götür servise çıkan ücreti ödersin yapacak bir şey yok.

Fppro var bildiğim.

boş yapıyorlar kanka emin ol pazarladıkları kadar iyi bir hizmetleri yok neymiş sıvı ve toza dayanıklı bant takıyorlarmış o ne kadar koruyabilir be birader allah askına sacma sapan videolar çekiyorlar birde hikaye anlatmaları yok mu omaygat bu adamlar çok iyi adamım! hemen telefonumu kırıp yollamalıyım. Birde orjin apple servisine diss atışları yok mu aboowcvvv

Kral nasil becerdin ya gecmis olsun

Kasko varsa sorun olmaz bence
Kasko dediğin şey yan sanayi parçalarla aşırı dandik bir şekilde yapılan bir işlem. Adı kasko ama yan sanayi parça takmak için para bile istiyorlar. Şikayet var'da bir sürü şikayet var. Telefon veya elektronik bir ürün alırken yok sigorta yok kasko bilmem ne diyerek binlerce lira vermeyin.

Kral yapacağın şey servise gönderip süreci takip etmek. Muhtemelen fiyat verecekler sana. Ona göre yolunu cizersin. Servis dışı yaptırmanı tavsiye etmem

Kasko dediğin şey yan sanayi parçalarla aşırı dandik bir şekilde yapılan bir işlem. Adı kasko ama yan sanayi parça takmak için para bile istiyorlar. Şikayet var'da bir sürü şikayet var. Telefon veya elektronik bir ürün alırken yok sigorta yok kasko bilmem ne diyerek binlerce lira vermeyin.
Firmadan firmaya değişir hocam ayrıca cihaz kullanılamaz hale gelirse yenisini veriyorlar kullanıcı hatası olsa bile ?

Geri