iPhone 6s Alınır Mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,601
easycepten redmi 9t telefonumu takaslayıp iPhone 6s almayi düşünüyorum. ya 32 yada 64 alirim alirsam. oyun oynamıyorum sadece clash of clans oynuyorum. ağırlıklı olarak whatsapp ve instagram kullanıyorum. Redmi 9t nin yavaşlığı ve donmaları beni mahvediyor. ayrıca Bluetooth sorunu da var. bu telefon sadece 2 3 yil bana WhatsApp ve instagram desteği versin yeter. yani kullanilmaz hale gelmesin. eski surum de kullanabilirim uygulamaları. yeter ki xiaomiden kurtulayim. belki ikinci elde telefonumu satarsam 6plus da alabilirim.

alacağınız 6s hakkında bilgi yazıyor mu

easycepten redmi 9t telefonumu takaslayıp iPhone 6s almayi düşünüyorum. ya 32 yada 64 alirim alirsam. oyun oynamıyorum sadece clash of clans oynuyorum. ağırlıklı olarak whatsapp ve instagram kullanıyorum. Redmi 9t nin yavaşlığı ve donmaları beni mahvediyor. ayrıca Bluetooth sorunu da var. bu telefon sadece 2 3 yil bana WhatsApp ve instagram desteği versin yeter. yani kullanilmaz hale gelmesin. eski surum de kullanabilirim uygulamaları. yeter ki xiaomiden kurtulayim. belki ikinci elde telefonumu satarsam 6plus da alabilirim.
6+ artık öldü sayılır da 6S in birkaç yıl daha gideri var. Ama ben olsam almazdım sanırım ekran çok küçük ve pili aşırı kötü o cihazın.

alacağınız 6s hakkında bilgi yazıyor mu
daha detaylı bakmadim. eger 6s idare etmezse samsung da alabilirim ama kararsizim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6+ artık öldü sayılır da 6S in birkaç yıl daha gideri var. Ama ben olsam almazdım sanırım ekran çok küçük ve pili aşırı kötü o cihazın.
ne onerirsiniz o butcede, samsung da olabilir

Düz 6 serisine bulaşma 64 gb 6s alınabilir ama bu devirde 6s plus'un bile batarya sorunu varken 6s çekilir mi bir şey diyemem.

Düz 6 serisine bulaşma 64 gb 6s alınabilir ama bu devirde 6s plus'un bile batarya sorunu varken 6s çekilir mi bir şey diyemem.

alabiliyorsanız 8 den aşağı almayın 6 6s ve 7 artık güncelleme almıyor.
hocam maalesef o kadar bütçem yok. peki S7 edge ile takas mantıklı olur mu?

tanıdıktan alacagim telefonu takas edersem

tanıdıktan alacagim telefonu takas edersem

iphone modelleri dışındaki teefonlar hakkında bilgim yok iphoneler hakkında aklına takılan bir şey olursa özelden ulaşabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,471
Üyeler
185,270
Son üye
Muhammet Emir Yüksel
Geri