İphone 6s için batarya önerisi

Reaksiyon skoru
25
4 seneden beri 6s kullanıyorum ve bataryası ölü pil sağlığı %70 bu yüzden değiştirmek istiyorum ttec ve deji bu markaya orjinalinden bile iyi denildi nasıl markalar ne sıkıntıları var ya da ne iyi yönleri var bide patlama riski nedir pek bilgim yok sizden yardım almak istiyorum

Deji bataryaya iyi diyolar

Deji iyi ama uzun ömürlü değil. Eski iphoneler için almak mantıklı. 6ay-1yıl sonra performansını kaybeder biraz haberin olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patlama riski marka ürünlerde zarar vermediğin sürece(sıvı/fiziksel hasar) çok az. Apple orjinal diye satılan çinden bataryanın üstüne apple kaplaması olanlarda aynı şeyi diyemem.

deji batarya alıyorum kapasitesi normallıne göre fazla 1 sene iş goruyor .

Orijinalden bile iyi diyenlere inanmayın da yan sanayi piller içerisinde kaliteli olanlardandır (Deji).
Rova markasına da bakabilirsiniz. KVK servisleri bunu kullanıyor.

4 seneden beri 6s kullanıyorum ve bataryası ölü pil sağlığı %70 bu yüzden değiştirmek istiyorum ttec ve deji bu markaya orjinalinden bile iyi denildi nasıl markalar ne sıkıntıları var ya da ne iyi yönleri var bide patlama riski nedir pek bilgim yok sizden yardım almak istiyorum
Konuyla biraz alakasız ama bataryayı kendin mi değiştiriceksin batarya altına koyduğun yapışkanı vs nasıl yapicaksin anlatir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6s plus için önerdiğin link var mı?

Geri