seyyartayyar06
80+
1 ay önce iphone 6s telefon aldım telefon sıfırdı sıfırlanmıştı alırken ama çok şarj yiyor sürekli şarja takıyorum telefonu.
Pili değiştir
Şu an değiştiremiyorum pahalı her şey biliyorsunuz durumum da yok daha geçen ay aldım sıfır telefon daHocam bataryayı değiştirebilirsiniz tam bataryanın yüzdesini bilemiyorum ama 6s kullanan bir arkadaş var bizim burada o da 2 saatte bir şarja takıyor telefonu
O ne demek nasıl oluyor?Güçlendirilmiş batarya kullanabilirsin.
6s sıfır olmaz kaç senelik telefon. bataryası bitik belli.Şu an değiştiremiyorum pahalı her şey biliyorsunuz durumum da yok daha geçen ay aldım sıfır telefon da
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ne demek nasıl oluyor?
O ne demek nasıl oluyor?
1715 mh ne şaka gibi ya benim android 4.4.4 kitkat tabletim var 8 yıllık onun bile bataryası 5000 mh günde 10 saat şarjı gidiyoriPhone 6S Deji Mucize Batarya 2516mAh (Süper Kapasite)
Yüksek kapasiteli batarya mucidi Deji, iPhone 6S cep telefonlarında %48 daha fazla günlük kullanım sağlar. Kısa devreye karşı tam güvenlik.www.deji.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
6s sıfır olmaz kaç senelik telefon. bataryası bitik belli.
1715 mh ne şaka gibi ya benim android 4.4.4 kitkat tabletim var 8 yıllık onun bile bataryası 5000 mh günde 10 saat şarjı gidiyorDeji batarya var. Bir araştırabilirsin.
1715 mh ne şaka gibi ya benim android 4.4.4 kitkat tabletim var 8 yıllık onun bile bataryası 5000 mh günde 10 saat şarjı gidiyorHocam bataryayı değiştirebilirsiniz tam bataryanın yüzdesini bilemiyorum ama 6s kullanan bir arkadaş var bizim burada o da 2 saatte bir şarja takıyor telefonu
Deji taktırın sorun büyük ölçüde çözülür1715 mh
tablet olduğu için olabilir mi 5000mah bataryayı 6s e nasıl sığdıracaksın.1715 mh ne şaka gibi ya benim android 4.4.4 kitkat tabletim var 8 yıllık onun bile bataryası 5000 mh günde 10 saat şarjı gidiyor
1715 mh ne şaka gibi ya benim android 4.4.4 kitkat tabletim var 8 yıllık onun bile bataryası 5000 mh günde 10 saat şarjı gidiyor
1715 mh ne şaka gibi ya benim android 4.4.4 kitkat tabletim var 8 yıllık onun bile bataryası 5000 mh günde 10 saat şarjı gidiyor