oyun oynuyorum nedenOyun oynuyorsanız sakın ama onun haricinde geçilir bence.
benim kuzenimde var pubg oynuyor sıkıntısız 60 fps veriyoroyun oynuyorum neden
Bende o telefon mevcut çünkü 3-5 sene önce iyiydi ama şuan aşırı ısınıyor, kasıyor br oyunlarında Roblox da bile çok ısınıyor. Telde hiçbir şey yok. Alan vs. Custom room atarsınız alacaksanız.oyun oynuyorum neden
benim iphone 6s kışın bile çok ısınıyor ondan bide 32 gb azBende o telefon mevcut çünkü 3-5 sene önce iyiydi ama şuan aşırı ısınıyor, kasıyor br oyunlarında Roblox da bile çok ısınıyor. Telde hiçbir şey yok. Alan vs. Custom room atarsınız alacaksanız.
Soğutucu alırsınız oyun oynarken kullanırsınız o zaman daha iyi.benim iphone 6s kışın bile çok ısınıyor ondan bide 32 gb az
pubg oynarken bide 30 fps veriyorbenim iphone 6s kışın bile çok ısınıyor ondan bide 32 gb az
tm sağ olun tekrardanSoğutucu alırsınız oyun oynarken kullanırsınız o zaman daha iyi.
Kardesime aldım problemsiz oynuyor pubg mobil fiyatına göre süper + Endonezya romu atilirsa daha akıcı olur.iphone 6s var tr 32 gb üstüne 1000 tl verilerek takas edilir mi redmi note 8 pro 128 gb yd ile
Bunda 40-60 fps arası alırsınız ama soğutucu kesinlikle şart soğutucusuz 30 fps bile görürsünüz. Ve çok ısınacak. Ve arkadaşın dediği gibi kesinlikle rom atın. Rica ederim.pubg oynarken bide 30 fps veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tm sağ olun tekrardan