Neler Yeni

İphone 7, 7 plus ve 6s, 6s plus sahipleri seri üzgün.

şahin doğan

80+ Platinum
hayır işlemci gücü düşük 7 zaten şu an kasıyor ki 7 plus ta da işlemci düşük
7 kasıyor mu ? bilmeden konuşmayın be kardeşim. İçinde son sürüm yüklü olan 7 plus hala canavar gibi çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır işlemci gücü düşük 7 zaten şu an kasıyor ki 7 plus ta da işlemci düşük

bir de always on display gelecek bir sürü yeni özellik gelecek onları karşılamıyorlar
karşılamasın ne fark eder ? iphone 11, Xs, Xr, X de maske ile face ıd'yi desteklemiyor ama desteği kesildi mi ?

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
7 kasıyor mu ? bilmeden konuşmayın be kardeşim. İçinde son sürüm yüklü olan 7 plus hala canavar gibi çalışıyor.

karşılamasın ne fark eder ? iphone 11, Xs, Xr, X de maske ile face ıd'yi desteklemiyor ama desteği kesildi mi ?
7 var abimde kasim kasim kasiyor 7 plus ı bilemem ama adamlar iphone se 1.nesil gibi çöp bir telefona ios 15 verdi imkan olsa telefon gereksinimleri karşılaşasa iphone 7 seriside ios 16 alırdı demek ki telefon yetmiyor abisi zorlamaya gerek yok boşuna konuşuyoruz zaten iki telefonda öleli çok oldu iphone 7 2016 çıkışlı bir seri 6 sene önce yani gelmemesi çok normal

Lowe

80+ Bronze
Çoğu kişinin bildiği gibi dün İOS 16 tanıtıldı. Tahminler sadece 6s serisinin güncelleme desteğinin kesilmesiydi ama Apple garip bir adım atarak 7 ve 7 plus'ın da desteğini kesti. Bu cihazların ortalama olarak 3-4 sene daha ömrü var.
resmi kaynak linki var mı ?

bıraktım

80+ Bronze
Güncellemeleri yaptıkça telefon daha kötü oluyor gibi hissediyorum iPhone se2020 kullanıyorum gelen güncellemeleri direk yapayım mı

şahin doğan

80+ Platinum
İos 16'yı alacak cihazlar yazdığınız zaman bir çok büyük teknoloji firmasının yayınladığı kaynakları bulabilirsiniz. apple'dan bahsediyorsanız, apple hiç bir zaman ios bilmem kaçı alacak cihazlar diye paylaşmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
7 çıkalı 6 sene oldu adamlar zaten 5-6 sene garanti güncelleme desteği veriyor normal bir durum bence bu

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İos 16'yı alacak cihazlar yazdığınız zaman bir çok büyük teknoloji firmasının yayınladığı kaynakları bulabilirsiniz. apple'dan bahsediyorsanız, apple hiç bir zaman ios bilmem kaçı alacak cihazlar diye paylaşmıyor.
@Lowe
Paylaşmış hocam.

1654607340050.png

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom