Neler Yeni

İPhone 7 alınır mı??

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
2400
Arkadaşlar Black 32 gb olanı istiyorum ve tek isteğim bana ait 10gb boş alan ekstra olarak en az 3 yıl idare etmesi, güncelleme alıp almaması çok şey değil benim için 1 senesi var daha en azından, belki ileride satıp 7 plus a geçerim param olursa, pc mi satıcam şuan elimde 50 euro var üstüne 200 TL biriktirdim 4/1 i birikti,, bilgisayarımı 1200 e saymayı düşünüyorum ve easycep den yenilenmiş kozmetiği mükemmel olanından Black versiyonu almayı planlıyorum, önden söyleyeyim pubg oynamayacağım onun içim tabletim var. Oyun oynamayacağım.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Arkadaşlar Black 32 gb olanı istiyorum ve tek isteğim bana ait 10gb boş alan ekstra olarak en az 3 yıl idare etmesi, güncelleme alıp almaması çok şey değil benim için 1 senesi var daha en azından, belki ileride satıp 7 plus a geçerim param olursa, pc mi satıcam şuan elimde 50 euro var üstüne 200 TL biriktirdim 4/1 i birikti,, bilgisayarımı 1200 e saymayı düşünüyorum ve easycep den yenilenmiş kozmetiği mükemmel olanından Black versiyonu almayı planlıyorum, önden söyleyeyim PUBG oynamayacağım onun içim tabletim var. Oyun oynamayacağım.
hocam iphone 7 çok eskide kaldı bütçe belirt bence

YiğitAysul

80+ Silver
Çok eskidi en kötü 8 almak gerek bence

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
iphone 7 batarya kısmında üzebilir. 8 veya SE almaya çalışın derim

Concorde

80+
Arkadaşlar Black 32 gb olanı istiyorum ve tek isteğim bana ait 10gb boş alan ekstra olarak en az 3 yıl idare etmesi, güncelleme alıp almaması çok şey değil benim için 1 senesi var daha en azından, belki ileride satıp 7 plus a geçerim param olursa, pc mi satıcam şuan elimde 50 euro var üstüne 200 TL biriktirdim 4/1 i birikti,, bilgisayarımı 1200 e saymayı düşünüyorum ve easycep den yenilenmiş kozmetiği mükemmel olanından Black versiyonu almayı planlıyorum, önden söyleyeyim PUBG oynamayacağım onun içim tabletim var. Oyun oynamayacağım.
Iphone de 32GB yetmez

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok eskidi bence hiç alma, kasma masma olmaz ama kağıt üzerinde çok daha iyi telefonları daha az fiyata alabilirsin, gerekten temiz ikinci el iPhone 7 bulmayı becerebildiysen onu da düşünebilirsin. :)

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam iphone 7 çok eskide kaldı bütçe belirt bence

Çok eskidi en kötü 8 almak gerek bence

iphone 7 batarya kısmında üzebilir. 8 veya SE almaya çalışın derim

Iphone de 32GB yetmez

Çok eskidi bence hiç alma, kasma masma olmaz ama kağıt üzerinde çok daha iyi telefonları daha az fiyata alabilirsin, gerekten temiz ikinci el iPhone 7 bulmayı becerebildiysen onu da düşünebilirsin. :)
Bütçe 2400 TL ama ben o note 8 leri istemiyorum o tür telefonları, Samsung istiyordum ama Olmaz o paraya, şuan 16 kullanıyorum yetiyor. 32 gb iPhone 7 ye asla oyun yüklemem instagram whats app gibi sosyal medya da ve kamerada güzel bir performans vermesi yeter bana. Keşke 2400 e iPhone 8 olsa da alsam :(

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Görkem çetinkaya
Alınmaz

Top Bottom