Neler Yeni

iPhone 7 düşünce kamera bozuldu

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
android alınıcaksa samsung alınır huawei geç zaten hiç bi oyun yok bi şey yok xiaomi kullanmak istemezdim

android alsam samsung alırdım ben

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Mantıksız bir soru.
İçindeki parçalar sarsılmış belli ki
Sorunun mantıksız olduğu ne alaka?
iphoneların içi lego gibidir. çalışması çok kolay. eğer garanti yoksa ve elinden geliyorsa açıp bakabilirsin. garanti varsa zaten gönder gitsin.
Garantisi bitti. Kendim de açamam. Silikonunu ısıtmak falan gerekiyormuş. Benim yapamayacağım bi işçilik.

Soket çıkmıştır bence bozulmamıştır. Açıp bakmak gerek tabi 😀
Ben de öyle düşündüm. Telefoncuya da söyledim bunu. Temassızlık olabilir mi demiştim. İphoneda her parça milimi milimine ayarlanıp yerleştiriliyor. Çalışmıyorsa bozulmuştur dedi. Bizim buradaki telefoncu da avel biri. Açıp kapatmaya sadece yüz lira istiyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sorunun mantıksız olduğu ne alaka?

Garantisi bitti. Kendim de açamam. Silikonunu ısıtmak falan gerekiyormuş. Benim yapamayacağım bi işçilik.

Ben de öyle düşündüm. Telefoncuya da söyledim bunu. Temassızlık olabilir mi demiştim. İphoneda her parça milimi milimine ayarlanıp yerleştiriliyor. Çalışmıyorsa bozulmuştur dedi. Bizim buradaki telefoncu da avel biri. Açıp kapatmaya sadece yüz lira istiyor.
Biz ekran değiştirmiştik kamera da çalışmıyor demiştik içini açmışken bakarız demişlerdi ve yapmışlardı. Telefonun içine çok hakim değilim ama adam kamerayı değiştirmeden tamir etti.

Top Bottom