Neler Yeni

iPhone 7 düşünce kamera bozuldu

Atyxah

80+ Silver
Xiaomi kullan, ne demek istediğimi anlayacaksın.
Xiaomi kullanıyorum zaten kulak hizasından fayansa kılıfsız düştü ekranda çizik var sadece samsung olsa hiçbişey olmazdı iphone olsa şuan başka cihazdan yazıyo olurdum

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
@wpa_supplicant 'a katılıyorum ve ciddi yazdığını düşünüyorum.

Apple her zaman malzeme kalitesine önem veren bir firma oldu. Eleştirdiğim çok fazla yönü var ama sağlamlığına bir şey diyemem.
iPhone 6'da kullandıkları alüminyum malzeme nedeniyle bükülmeler görüldü, o hatadan beri Apple çok dikkat ediyor bu konuya. Youtube'daki sağlamlık testleri de bunu kanıtlıyor zaten.

Güncel serilerde çerçeveler ya üst seviye alüminyum ya da çelik. Ön arka yüksek seviye korumalı cam. Bunu söyleyince "Ama arkadaşım geçenlerde yere düşürdü kırıldı" diyorlar. Camlardaki bu korumalar düşmelere karşı belirli bir darbe şiddetine kadar koruma sağlıyor. Esas amacı çizilmelere karşı direnç sağlamak. Kırılmaması için sağlam bir kılıf ve tempered glass ekran koruyucu ile kullanmak gerekiyor, ki ona rağmen bile kırılabiliyor. Ne kadar sağlam olursa olsun "cam". Eşyanın doğası bu.

Sağlamlık testlerinde plastik çerçeveleri çatır çutur kırılan, plastik arka kapağı hoparlörden yüksek sesle müzik dinlerken tir tir titreyen bazı markalar var şimdi adını zikredip fanboşlarını üzerime çekmek istemiyorum :D Onlarla karıştırmayın yani.
Anlamak istemiyor bunlar, hepsi telefon uzmanı.
İlk olarak bunun bir telefon olduğunu ve hassas bir cihaz olduğunu anlamıyorlar, kullanılan malzemeleri karşılaştırdığımızda bile aradaki fark belli oluyor. iPhone kırılmaz diyen olmadı ayrıca, boşa gülüyorlar şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi>Iphone
Mi 5 kullanıyorum şu ana kadar belki 300 kere düşürdüm hiçbir şeyi yok telefonun.
iPhone kullanarak mı söylüyorsunuz bunu? Eğer ikisini de kullanmadan söylüyorsanız kusura bakmayın ama boşa konuşuyorsunuz.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
iPhone kullanarak mı söylüyorsunuz bunu? Eğer ikisini de kullanmadan söylüyorsanız kusura bakmayın ama boşa konuşuyorsunuz.
Hayır daha önceden Iphone 5 kullanmıştım. 2. düşürüşte arkası bile parçalandı.

Atyxah

80+ Silver
Anlamak istemiyor bunlar, hepsi telefon uzmanı.
İlk olarak bunun bir telefon olduğunu ve hassas bir cihaz olduğunu anlamıyorlar, kullanılan malzemeleri karşılaştırdığımızda bile aradaki fark belli oluyor. iPhone kırılmaz diyen olmadı ayrıca, boşa gülüyorlar şuan.

Sen hangi telefonları kullandın ?

Paran varsa hava atmak istiyosan iphone alırsın ama doğru düzgün telefon kullanıyım diyosan samsung al xiaomi al

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Xiaomi kullanıyorum zaten kulak hizasından fayansa kılıfsız düştü ekranda çizik var sadece samsung olsa hiçbişey olmazdı iphone olsa şuan başka cihazdan yazıyo olurdum
Xiaomi>Iphone
Mi 5 kullanıyorum şu ana kadar belki 300 kere düşürdüm hiçbir şeyi yok telefonun.
Xiaomi>İphone ? haa
Türkiye şartlarında bir çok insana daha çok hitap edebilir ama bu apple'ın samsungla birlikte en iyi telefonları ürettiği gerçeğini değiştirmez.
RÖNtGen ÇeKebiliyor musunuz?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İpHoNe KaLiTeSi iŞtE
bende iphone 7 var eskidi diye çok takmıyorum her gün düzenli 5 kere düşüyordur telefonun bi şeyi yok :D

İphone 5s kullandım cebimden düştü ekran kalmadı.
Redmi Note 8 kullanıyorum teknik sorunları var ama kardeşim yerden yere çarpıyor , hergün yüksekten düşüyor çizik bile yok
sende öyle başkasındada tam tersi iphone düşünce kırılmamış xiaomi almış kırılmış şans bunlar

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Arkadaşımın iphone var o kadar darbe aldı hiçbir şey olmadı sadece ekranda ufak bir çizik var
bendede iphone var benimki de baya düştü benimkine hiçbir şey olmadı

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yurt dışında yaşasalardı xiaomi yi takmazlardı bile burda ucuza aldıkları için savunuyorlar :D zaten genel olarak tr gibi fakir ülkelerde çok satıyo xiaomi telefonlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
donanım
xiaomi telefon mu la :D 2 parça plastik koymuşlar içine bir çöpten yazılım atmışlar iphonela samsungla karşılaştırıyorlar :DD

Top Bottom