Ben almayacağım Kuzen 2k ya telefon arıyor oyüzden sordum.Hocam kullanma kullanılırda ekran desen 720p batarya masraf çıkarır depolama genelde düşük. Tamam cihaz ölmüyorda çokta mantıklı değil bence
Hocam kullanma kullanılırda ekran desen 720p batarya masraf çıkarır depolama genelde düşük. Tamam cihaz ölmüyorda çokta mantıklı değil bence
abartı4 5 yılı vsr en az ben 5s i yeni bıraktım
Var. Ürün özelliklerinde yazıyor.parmak izi yok
parmak izi var da onda yok bozukVar. Ürün özelliklerinde yazıyor.
Özelliklerde parmak izi var gözüküyor?bu nasıldır parmak izi yok ama 128 gb si baya ucuziPhone 7 Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
iPhone 7 Cep Telefonu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! iPhone 7 Cep Telefonu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Açıklamayı okursanız parmak izinin çalışmadığı belirtilmiş. Zaten ilan başlığında yazıyor.Özelliklerde parmak izi var gözüküyor?
parmak izi çalışmaması büyük bir sorunmu yani alınır mı? o ürünAçıklamayı okursanız parmak izinin çalışmadığı belirtilmiş. Zaten ilan başlığında yazıyor.
Hocam parmak izi çalışmıyorsa cihaz kurcalanmış demektir. Eğer illa ikinci el alacaksanız bakarak görerek almanızı tavsiye ederim.parmak izi çalışmaması büyük bir sorunmu yani alınır mı? o ürün
birde kutusu ve şarj aleti orjinal değil