İphone 7 kaç yıl daha kullanılır

Hocam kullanma kullanılırda ekran desen 720p batarya masraf çıkarır depolama genelde düşük. Tamam cihaz ölmüyorda çokta mantıklı değil bence
Hocam haklısınız ama şöylede bir durum var; piyasadaki en canlı renkleri ve görüntüyü en kaliteli gösteren yine Iphone marka telefonlar oluyor.

Easycep son zamanlarda ön planda olan bir firma. Yenilenmiş cihazları satıyor ama dediğim gibi ikinci el cihaz alacaksam elden görerek dokunarak almayı tercih ederim.
garanti ve iade hakkım olduğundan pek sorun olacağını sanmıyorum

Screenshot_10.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_11.png

Hocam haklısınız ama şöylede bir durum var; piyasadaki en canlı renkleri ve görüntüyü en kaliteli gösteren yine Iphone marka telefonlar oluyor.
Evet ama sırf renk için bu kadar eksi özelliğe değer mi bilmiyorum. Tam bütçe belirtirseniz sıfır cihaz önerisi yapabilirim.

Evet ama sırf renk için bu kadar eksi özelliğe değer mi bilmiyorum. Tam bütçe belirtirseniz sıfır cihaz önerisi yapabilirim.
maksimum 2.5

ama ios arayüzü kadar rahat bir telefon yok yani

ve ben oyun oynamıyorum telefondan

maksimum 2.5

ama ios arayüzü kadar rahat bir telefon yok yani

ve ben oyun oynamıyorum telefondan
2.5a Redmi 9T var güzel cihaz daha geçen hafta arkadaşıma aldırdım.

Arayüz rahatlığı tamamen alışkanlık meselesi bana da şuan ios çok zor geliyor ama sebebi alışmamış olmam.

Oyunla konunun alakası yok android oyun demek değil.

2.5a Redmi 9T var güzel cihaz daha geçen hafta arkadaşıma aldırdım.

Arayüz rahatlığı tamamen alışkanlık meselesi bana da şuan ios çok zor geliyor ama sebebi alışmamış olmam.

Oyunla konunun alakası yok android oyun demek değil.
hayır yani senin savunduğun şey android telefonların özellik bakımından daha iyi olduğu bende diyorumki bana sosyal medya kullanırken akıcılık sağlasın yeter

hayır yani senin savunduğun şey android telefonların özellik bakımından daha iyi olduğu bende diyorumki bana sosyal medya kullanırken akıcılık sağlasın yeter
Hocam anroid daha iyi demedim. Bu bütçede android çok daha iyi dedim. İstersen tabii ki İphone alabilirsin ama memnun kalmazsın. Senin kararın :)

bu nasıldır parmak izi yok ama 128 gb si baya ucuz
Hocam bu tür cihazları easycepten almanı öneririm. Yenilenmiş cihazlar.

Geri