Neler Yeni

iPhone 7 mi almalıyım yoksa mi 9 t mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
Hali hazırda iPhone 6s kullanıcısıyım. Telefonumun şarjından hiç memnun değilim. Yeni bir telefon alacağım ya iphone 7 ya da xiaomi mi 9 t sizce hangisini almalıyım. (Telefonumu çok kullanıyorum youtubeda falan olsun çok kullanıyorum ve iphone 6 s cihazım hep şarjda oluyor bundan çok sıkıldım sizce mi 9 t alsam bu sorun gider mi?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Servan Demirbilek
isteklerinize bağlı eğer iphone kullanıyorsanız androide geçmek sizi bayağı tökezlemenize sebep olacak eğer şarjı sıkıntı ediyorsanız plus modellerine yönelmeyi düşünebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
isteklerinize bağlı eğer iphone kullanıyorsanız androide geçmek sizi bayağı tökezlemenize sebep olacak eğer şarjı sıkıntı ediyorsanız plus modellerine yönelmeyi düşünebilirsiniz
babam almaz sanırım plus o yüzden bu ikisi arasında sence hangisi istekler konusunda da xiaomi çok cezbedici duruyor işte ekrana gömülü parmak izidir pop-up kameradır ekran gövde oranı yüzdesi falan iphone 7 ayrıca çok da eski telefon ama yine de bilemedim yani

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
iPhone 7 Plus olsa neyse de 7 olmaz ya. Mi 9T çok daha iyi olur.

Ardag77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Bence Mi 9T al hem YouTube'de çok takılıyorum demişsin Mi 9T'de amoled ekran var hemde tam ekran tam sana göre fakat sana önerim güncellemeleri yapma çünkü güncelleme xiaomi cihazların pil ömrünü resmen katlediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Eren Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Mi 9T al hem YouTube'de çok takılıyorum demişsin Mi 9T'de amoled ekran var hemde tam ekran tam sana göre fakat sana önerim güncellemeleri yapma çünkü güncelleme xiaomi cihazların pil ömrünü resmen katlediyor.
tamamdır çok teşekkür ediyorum herkese (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan Altuntaş
6s kullanıyorum. Babam Mi 9T kullanıyor. Telefon fiyatına göre gayet iyi. Ha bu arada o fiyata Samsung galaxy M31 de bakabilirsin. İphone 7 eski ve iOS işletim sistemine sahip, alma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
6s kullanıyorum. Babam Mi 9T kullanıyor. Telefon fiyatına göre gayet iyi. Ha bu arada o fiyata Samsung galaxy M31 de bakabilirsin. İphone 7 eski ve iOS işletim sistemine sahip, alma.
İos işletim sistemi kötümüki? En stabil en kaliteli en kullanışlı yazılım güvenliğine android asla yaklaşamaz bile İos en az 5 Yıl destek verirken Android 2 yıl Destek Veriyor iPhone 7 2016 Cihazi Güncelleme Almaya Devam Ediyor

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
iPhone 7 eski diye İOS sistemi kötüleyen bir şey yok. İOS 14 listesinde yer alıyor. 7 Plus alınabilir.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Iphone 7 aldım şubat ayında ondan önce iphone 6 kullanıcısıydım senin şarj sıkıntın muhtemelen pil sağlığınla ilgilidir ve gayet memnunum telefondan

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hali hazırda iPhone 6s kullanıcısıyım. Telefonumun şarjından hiç memnun değilim. Yeni bir telefon alacağım ya iphone 7 ya da xiaomi mi 9 t sizce hangisini almalıyım. (Telefonumu çok kullanıyorum youtubeda falan olsun çok kullanıyorum ve iphone 6 s cihazım hep şarjda oluyor bundan çok sıkıldım sizce mi 9 t alsam bu sorun gider mi?)
mi9t al kesinlikle iphone 7 hem çok eskidi hem de bütün iphone lar para tuzağı "BENCE"

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet
iphone kullanıyorsan bence iphonedan vazgeçme ama bende de iphone 7 var şuan pil ömrü 80 günde 3 kez şarja taktığım oluyor

Top Bottom