Peki telefonun bataryasını yetkili birinin değiştirmemesi sıkıntı yaratır mı?şarj soketinin yanındaki iki vidanın boyası atmışsa kasa açılmış demektir o vidalardaki boyalar çok hassas olduğu için tornavida değdiği gibi boya atıyor
eğer profesyonel değilse evet mesela benim telefonumun bataryayı değişsin diye yolladım bataryayı takarken kamerayı bozdu kamera için yolladım hoparlörü bozdu en sonunda da dokunmatiğini bozunca telefon gittiPeki telefonun bataryasını yetkili birinin değiştirmemesi sıkıntı yaratır mı?
Tamam, teşekkür ederim.eğer profesyonel değilse evet mesela benim telefonumun bataryayı değişsin diye yolladım bataryayı takarken kamerayı bozdu kamera için yolladım hoparlörü bozdu en sonunda da dokunmatiğini bozunca telefon gitti
rica ederimTamam, teşekkür ederim.
Hocam kusura bakmayın bişey daha soracağım peki iPhone 7'lerin altındaki vidanın orjinal rengi nedir? Atma yapıp yapmadığını bilmek içinrica ederim
kasa rengine göre değişiyor hocam siyah kasaysa çok belli oluyor direk beyazladığı içinHocam kusura bakmayın bişey daha soracağım peki iPhone 7'lerin altındaki vidanın orjinal rengi nedir? Atma yapıp yapmadığını bilmek için
arkadaşın dediği gibi soketin ordaki vidaları kontrol et açılmışsa eğer gümüş renginde oluyor normalde kasa renginde olması gerekiyorşarj soketinin yanındaki iki vidanın boyası atmışsa kasa açılmış demektir o vidalardaki boyalar çok hassas olduğu için tornavida değdiği gibi boya atıyor